Cum a ajuns Eugen Cristea să formeze un cuplu cu Cristina Deleanu: „Nu poți nici să negi, nici să renegi ce-ai trăit”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:48

Au trăit o iubire mistuitoare încă de la început și în povestea lor nu a mai fost loc de alte personaje. Nu a contat nici că atunci când s-au îndrăgostit, Cristina Deleanu era căsătorită. Eugen Cristea a înțeles însă că lângă ea are toate șansele să descopere fericirea mult așteptată.

Privirile timide la început au început să fie din ce în ce mai puternice odată cu trecerea timpului. Erau doar ei și iubirea lui. Actrița s-a măritat mai întâi cu actorul Sergiu Tudosei. Infidelitatea lui le-a distrus însă relația. Ea l-a părăsit, apoi s-a recăsătorit cu Matei Gheorghiu, iar căsnicia lor a durat 17 ani. Eugen a lăsat în urmă un mariaj cu Margareta Avram.

Citeşte și: Povestea lui Cupidon. Cine a fost Zeul iubirii și cum s-a îndrăgostit, lovit fiind de propria săgeată

Cristina Deleanu: „Mai întâi am fost prieteni de familie”

„Mai întâi am fost prieteni de familie”, își amintește Cristina. Matei l-a agreat de la bun început și mi-a spus: „A venit un băiat simpatic”. Eugen a venit adesea la noi în casă, am fost plecați împreună în concedii, dar dacă nu am fi început să jucăm împreună, nu cred că s-ar fi declanșat ceva între noi.

Însă când am început să jucăm, s-a declanșat deodată ceva ce nu credeam că e posibil între noi, o scânteie, apoi un foc”, mărturisea actrița pentru revista Tango.

Au intrat la Național în același an și relația lor s-a sudat treptat. Viața lor se transformase într-o poveste. Aveau universul lor.

„Cei de acum se laudă că au descoperit ei firul cu plumb, dar există teatru particular încă din anii ’80, atunci când am fost și noi cu un spectacol în turneu la mare.

Și acolo, în fiecare dimineață, mergeam la plajă împreună, și eu îi spuneam Cristinei povești. Povești veritabile, basme cu Făt Frumos, cu Ileana Cosânzeana, cu Prăslea, stăteam pe cearșaf și, ore în șir, îi spuneam povești cu eroi și cu Și-au trăit fericiți până la adânci bătrânețe. Așa îmi venea, iar ea mă ascultă cu atenție de copil”, își amintea Eugen Cristea.

Citeşte și: Eugen Cristea a suferit un atac cerebral. Cum se simte fostul prezentator al emisiunii „Feriți-vă de măgăruș”

„Despărțirea nu a fost o decizie ușoară, dar am luat-o”

Cristina a decis să renunțe la mariajul în care nu se mai regăsea și să dea o șansă iubirii cu Eugen Cristea. Alegerea nu a fost una ușoară. Trebuia să lase în urmă niște ani și să înceapă un alt capitol, dar simțea că asta i se potrivește cel mai bine. Avea însă încredere în bărbatul de lângă ea, chiar dacă era cu 11 ani mai mic.

„A trebuit să fiu tranșantă, nu am avut de ales, dar nu a fost ușor. Între noi este și o diferență de vârstă de 11 ani… E o cifră, totuși.

Atunci când s-a întâmplat să doresc să fiu lângă Eugen, eu am încheiat orice alte lucruri, orice alte relații. Le-am încheiat de tot, de atunci până azi. Despărțirea nu a fost o decizie ușoară, dar eu am luat-o.

Am fost tranșantă, în primul rând, cu sufletul meu, lucru care n-a fost tocmai comod. Pentru că și aceea fusese viață mea, și m-a costat decizia pe care am luat-o. Nu poți nici să negi, nici să renegi ce-ai trăit.

Trecuseră 17 ani, o bucată de pâine, dar se acumulaseră niște neajunsuri, mici neîmpliniri care, în timp, s-au aglomerat. Iar insatisfacția aceea pe care o aveam pe dinăuntru mi-a dat voie să mă îndrăgostesc de altcineva”, mărturisea Cristina Deleanu.

Citeşte și: Pasiuni ciudate. Ce colecționează Eugen Cristea, fostul prezentator al emisiunii “Feriți-vă de măgăruș!“

Cum s-au căsătorit

Erau împreună și asta conta cel mai mult. De aceea, după ce au ajuns să formeze un cuplu au ales să stea fără să se căsătorească încă 18 ani. Și, totuși, într-o zi, pe nepregătite, ceva s-a schimbat. Eugen a lansat propunerea nu către Cristina, ci către prietenii alături de care stăteau la masă: „Ați vrea să fiți nașii noștri, dacă ne-am însura și noi?”.

Acela a fost pentru ei începutul fără de sfârșit. Nu au copii și nu regretă că nu au. Nu și-au dorit niciodată. Se alintă și se protejează, iar garsoniera în care viețuiesc, deși micuță, e de neînlocuit, pentru că e locul în care iubirea lor crește în fiecare zi. Se joacă între ei, iar asta îi face să nu se plictisească niciodată.

Foto: revista Tango, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter