Cum a aflat Shakira că Pique o înșală. Artista a angajat detectivi particulari

De Oana Savin, pe

Shakira ar fi aflat de infidelitatea fostului ei partener, în urma unui telefon pe care Gerard Pique i l-a dat pe când ea susținea un concert în America. Artista a decis atunci să angajeze un detectiv particular.

Se pare că Shakira a angajat detectivul în primăvara anului trecut, iar acesta l-a surprins pe fostul fotbalist în compania amantei lui, Clara Chia Marti.

Cum a aflat Shakira de infidelitatea lui Gerard Pique

Anul 2022 a fost unul plin pentru cântăreața columbiană. Viața ei de familie s-a destrămat fără niciun preaviz, după ce Pique, cu care forma un cuplu de 12 ani, a înșelat-o.

În luna martie a anului trecut, Pique a sunat-o pe Shakira, pe când ea se afla în Statele Unite. Atunci, fostul fotbalist i-ar fi cerut iubitei sale să ia o pauză de la relația lor. Iar acest lucru i-a ridicat artistei câteva semne de întrebare, notează Marca.com.

Atunci, Shakira a decis să angajeze un detectiv particular. În urma investigației, Shakira a primit câteva fotografii cu Pique, care se afla în compania Clarei Chia Marti.

Se pare că Shakira a vrut să repare relația cu Pique și i-a cerut acestuia să meargă la terapie de cuplu. Propunerea nu a fost pe placul fostului fotbalist, care a hotărât să părăsească casa în care locuia cu artista și cei doi copii ai lor. Gerard Pique s-a mutat într-un apartament în care locuiește în prezent cu Clara Chia Marti.

După câteva luni, sportivul a vrut să revină în casa lui, dar lucrurile tot nu au funcționat între ei. La sfârșitul lunii iunie, cei doi s-au despărțit definitiv.

Citește și: Shakira și Pique, prima întâlnire după lansarea piesei „Pa tipos como tu”. Fostul fotbalist s-ar fi despărțit de Clara Chia Marti

Citește și: Shakira îi desființează pe Gerard Pique și pe Clara Chia, în noua piesă: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”

Citește și: Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Reacțiile ironice ale fanilor: „Nimeni nu o întrece pe Shakira”

Citește și: Top 5 vedete care care s-au răzbunat pe foștii iubiți prin muzică. Shakira și Miley Cyrus au „rupt” topurile

Artista a făcut o avere în urma despărțirii de Pique

Deși suferă pe plan sentimental, pe plan profesional lucrurile merg de minune pentru Shakira. Artista a lansat în ultimele luni mai multe piese dedicate fostului partener de viață, care au fost ascultate de câteva milioane de persoane în primele 24 de ore de la lansare.

Ultima piesă a Shakirei, lansată cu Bizzarap, „Pa tipos como tu”, a înregistrat un succes răsunător. Deși asta i-a mărit contul din bancă al artistei, i-a adus și probleme cu părinții lui Pique.

În versurile piesei, în care Shakira îl „acuză” pe Pique că a renunțat la un „Ferrari” pentru un „Twingo”, cântăreața a făcut referire și la mama fostului fotbalist.

„M-ai lăsat vecină cu soacra”, spune Shakira, care se pare că nu are o relație foarte bună cu mama lui Gerard Pique.

Mai mult, potrivit presei spaniole, în ultima vreme din casa Shakirei s-a auzit des „Pa Tipos Como Tu”, aceasta dând muzica la maxim, lucru care a enervat-o pe Montserrat Bernabeu, mama lui Pique.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Shakira și Gerard Pique

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter