Cu cine a fost înșelată Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 septembrie 2022, 11:11

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte “Musette” și jurată în emisiunea “Imperiul leilor”, de la Pro TV, a dezvăluit de curând că a divorțat de soțul ei, Roberto Bâtlan, după 26 de ani de căsnicie, pentru că acesta o înșela de ani buni. Afacerista a spus că a aflat târziu că soțul ei are o amantă și că i-a fost greu să accepte situația în care se afla.

Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Nu aș fi crezut. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam.

Cineva mi-a deschis ochii, mi-a spus ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Atunci mi-am dat seama că sunt praf, că nu știu nimic. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt, a mărturisit Cristina Bâtlan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citeşte şi: De ce Prințesa Diana și Tom Cruise nu au fost împreună, deși era îndrăgostită de el

Citeşte şi: Patrizia Paglieri și iubitul italian s-au împăcat

Citeşte şi: Laura Giurcanu a spus care a fost, de fapt, relația dintre Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac

Citeşte şi: Ioana Năstase, mesaj surprinzător după ce a renunțat pentru a doua oară la divorț

După divorț, Cristina Bâtlan a rămas parteneră de afaceri cu fostul soț, cu care are un copil, Adi.

Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, însă ne-am despărțit de 6 ani. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. Suntem o echipă imbatabilă, însă viața de familie nu era la fel. E foarte greu să stai 26 de ani cu un om în fiecare zi, să ai aceleași probleme și acasă, și la birou. Noi suntem în continuare cei mai buni prieteni. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră.

Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă, a adăugat Cristina Bâtlan.

Femeia din cauza căreia afacerista a divorțat, Gyeresi Eszer, are o afacere în domeniul înfrumusețării și cosmeticii, deținând un salon de coafură. În 2019, Gyeresi a anunțat pe pagina ei de Facebook că s-a logodit cu fostul soț al Cristinei Bâtlan.

Cu cine a fost înșelată Cristina Bâtlan de la "Imperiul leilor"

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter