Cu ce se ocupă fiica lui Oreste. Sabina Teodorescu are 27 de ani

De Raluca Vițu, pe

Pe Oreste Teodorescu (47 de ani) îl știm cu toții de pe micile ecrane. Celebrul jurnalist a făcut ani buni echipă cu Mircea Badea (48 de ani) în emisiunea “Mircea vs. Oreste Show”, iar mai apoi a realizat “Codul lui Oreste”, producție difuzată, segmentat, între 2007 – 2014 la Antena 2 și B1TV.

Fiica lui Oreste este căsătorită din 2017

Poate nu mulți știu detalii despre viața personală a lui Oreste, dar el are o soție, Liliana, cu care este căsătorit din 1996, iar împreună au o fiică, Sabina, în vârstă de 27 de ani. Sabina Teodorescu este căsătorită cu Adi Cornei din 2017.

Cei doi și-au legat destinele în fața ofițerului Stării Civile din Sectorul 3, București, în cadrul unui eveniment restrâns, la care au luat parte familia și prietenii. La momentul respectiv, Oreste s-a declarat extrem de fericit și a transmis în mediul online un mesaj emoționant.

”Cea mai fericită zi din viata mea: căsătoria Sabinei, ziua în care am câştigat pe lângă o fiică minunată şi un fiu desăvârşit! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a îngăduit să trăiesc atât de intens acest moment! Vă iubesc copii! Şi vă mulţumesc pentru tot ce va veni!”, a scris  atunci Oreste Teodorescu pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi: Fiica lui Oreste s-a fotografiat goală în lanul de grâu

În 2018, Sabina l-a făcut pe Oreste bunic, aducând pe lume un băiețel, pe nume Igor.

Sabina a preluat afacerea familiei

Sabina a terminat două facultăți, iar acum se ocupă de afacerea familiei, mai exact de terasa Molotov din Vama Veche, a cărui patron a devenit Oreste după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.  

Într-un interviu recent, Sabina Teodorescu a dezvăluit că perioada pandemia fost dificilă pentru afacerea familiei, datorită restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii de SARS-CoV-2. Din fericire, lucrurile au reintrat în normal, iar acum fiica lui Oreste se poate ocupa pe timpul verii exclusiv de terasa de la malul mării. Iar când nu este în Vama Veche, Sabina are diferite contracte în social media.

Citeşte şi: Mihai Morar a dezvăluit rețeta unei căsnicii longevive: „Despre asta e vorba!”

Cele două veri cu restricții au fost dificile. Se schimbau foarte des orele de restricție și trebuia să ne adaptăm mereu. Închideam la 2.00 și deschideam la 5.00, a fost destul de obositor. În prezent, vara sunt 100%  la mare cu echipa Molotov, iar în timpul anului colaborez per eveniment sau în diferite contracte în social media – a povestit Sabina Teodorescu, pentru cancan.ro.

Oreste, un bunic implicat în creșterea nepoțelului

Citeşte şi: Octavia Geamănu continuă lupta cu Antena 1, după ce a fost înlocuită la Observator: „Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi!”

Sabina a mai dezvăluit că tatăl ei este foarte dedicat în creșterea nepoțelului Igor, iar pe lângă acest lucru se ocupă, momentan, și de un manuscris.

„Tata e foarte implicat în creșterea lui Igor. Atât el, cât și mama mea ne ajută foarte mult. Din punct de vedere profesional, lucrează la un manuscris, însă, va trebui să îl întrebați pe el mai multe detalii”  -a completat Sabina.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter