Cu cât este plătit Dan Capatos pentru fiecare ediție de „Xtra Night Show”

De Unica.ro, pe

Dan Capatos (48 de ani) este unul dintre cei mai longevivi și îndrăgiți realizatori și prezentatori de televiziune din România. Vedeta de la Antena 1 activează de mulți ani în televiziune și are un salariu direct proporțional cu experiența de prezentator. Capatos a început în 2007 să modereze emisiunea “Un Show Păcătos” la Antena 1, iar 10 ani mai târziu numele show-ului s-a schimbat în “Xtra Night Show”.

Potrivit fanatik.ro, Dan Capatos este plătit pentru fiecare ediție a emisiunii “Xtra Night Show” cu câteva sute de euro.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunat 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat  apropiați ai prezentatorului, potrivit surse citate mai sus.

Citeşte şi: Kate Middleton, ținută de aproape 1.000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

Citeşte şi: Psihiatru, despre live-ul controversat al lui George Burcea: „Când ești un pic frustrat, faci ca orice narcisist”

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama: „A murit, dar am păstrat un smoc din părul ei”

Citeşte şi: Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară

După 26 de sezoane de “Xtra Night Show” difuzate la Antena 1, emisiunea a fost mutată, din 2021, la Antena Stars, producătorii renunțând la bugetul pentru invitați.

“Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor”, spunea Dan Capatos, după mutarea emisiunii Xtra Night Show pe Antena Stars.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter