Cum și-a recăpătat Cristina Ștefan silueta după cele două nașteri: „La fiecare sarcină am luat 12 kg!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 13:43

Cristina Ștefan (31 de ani) și soțul ei, actorul Denis Ștefan (45 de ani), formează unul dintre cele mai frumoase și închegate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună din 2012 și au devenit părinți pentru a doua oară pe 3 septembrie 2021. Ei au două fetițe superbe – Delia (9 ani) și Dominique (1 an și două luni). Cu toate că este mamă a doi copii, fosta dansatoare se află într-o formă fizică de zile mari și a dezvăluit recent că, după nașteri, nu i-a fost foarte dificil să scape de surplusul de kilograme.

Cum și-a recăpătat Cristina Ștefan silueta după cele două nașteri: "La fiecare sarcină am luat 12 kg!"

Cristina Ștefan a precizat că s-a îngrășat 12 kilograme la fiecare sarcină și a recunoscut că stresul a avut o contribuție importantă în procesul de slăbire.

Cristina, soția lui Denis Ștefan, a dezvăluit cum a „topit” kilogramele după ce a născut

La fiecare sarcină am luat 12 kilograme, cu ambele fete. Cred că primele 7 s-au dus în spital, când am născut. A fost mai mult burta. După care a mers de la sine, nu am făcut nimic. Plus că mai este chestia asta, nopți nedormite cu bebele, stresul, grija.

Citeşte şi: Ce meserie a vrut să urmeze Jojo înainte să ajungă actriță: “Părinții nu m-au sprijinit! Au considerat că nu mă puteam întreține”/ Exclusiv

Citeşte şi: Nick Carter, în lacrimi pe scenă. A concertat la mai puțin de 24 ore de la moartea fratelui său

Citeşte şi: Drew Barrymore, dezvăluiri fără perdea despre viața personală. „Nu sunt o persoană care are nevoie de relații intime!”

Citeşte și: Cătălin Botezatu, mărturisiri în lacrimi despre experiența închisorii: „Am stat într-o cameră cu apă pe jos, aproape dezbrăcat, în lanțuri!”

Eu sunt genul care pe fond de stres slăbesc, nu mă îngraș. Sunt persoane care mănâncă, de exemplu, eu sunt fix invers. Nu e bine nici așa, să știi. Sunt genul de persoană care se stresează, se gândește prea mult la niște lucruri. Și atunci intervine chestia asta. Slăbești fără să vrei, când te stresezi – a dezvăluit ea pentru ego.ro.

Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” spune că a moștenit genele “bune” și pasiunea pentru sport de la părinții săi și a continuat să facă mișcare, să danseze, chiar și pe perioada sarcinii, până în luna a patra. După nașterea lui Dominique, Cristina a renunțat la activitatea sportivă intensă, însă, spre norocul ei, reușește foarte ușor să-și mențină o greutate constantă.

Cum și-a recăpătat Cristina Ștefan silueta după cele două nașteri: "La fiecare sarcină am luat 12 kg!"

Nu știu, cred că este genetic la mine, știi? Părinții sunt sportivi și de acolo cred că s-a moștenit chestia asta. Mare lucru nu fac, îți zic sincer. După ce am născut-o pe Domi, de fapt, de înainte, am dansat până la 4 luni, după care gata. Deci am un an jumătate, mai bine, în care nu fac. Nu îmi vine să mai merg la sală. Uite, mai merg la evenimente și cam atât. Nu am un secret sau ceva.

Cum și-a recăpătat Cristina Ștefan silueta după cele două nașteri: "La fiecare sarcină am luat 12 kg!"

Fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor practică pilates

Un truc la care mai apelează pentru a fi mereu în cea mai bună formă sunt ședințele de pilates, care au luat locul antrenamentelor mai solicitante de cardio sau a celor cu aparate de fitness. Cristina Ștefan spune că ședințele de pilates o ajută să-și antreneze toate grupele musculare.

Cred că pilates mi se potrivește cel mai bine, îmi place cel mai mult… de-a lungul anilor am făcut și cardio, și aparate etc. La pilates, calitatea exercițiilor e mai importantă decât numărul în exces al repetițiilor, contează mișcările precise, care presupun un control și o atenție deosebită a întregului corp – a transmis ea într-o postare pe Instagram.

Cristina Ștefan a depășit cu ușurință problemele cu surplusul de kilograme acumulate în sarcină, însă s-a confruntat cu unele dificultăți pe plan psihic. După nașterea de anul trecut, soția lui Denis Ștefan a mărturisit, în mediul online, că a fost cu psihicul la pământ.

Cum sunt eu psihic? Praf, absolut praf! Sunt super debusolată. Încerc să-mi iau energia bună de la Denis, de la prieteni, de la mama mea și să mă mențin așa, la suprafață, dar nu, sunt praf – a relatat ea, într-o postare pe Instagram.

Cristina a mai spus că o metodă bună prin care ea a reușit să-și recapete echilibrul psihic și să scape de stările de stres și panică a fost să se aranjeze și să acorde o atenție sporită felului în care arată.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter