Cristina Șișcanu bifează o nouă apariție sexy. Cum s-a fotografiat prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe

Dintotdeauna, Cristina Șișcanu (37 de ani) a acordat o atenție deosebită îngrijirii pielii și menținerii siluetei. Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat o fotografie cu un decolteu generos. În imagine, Cristina poartă un halat alb, în timp ce un make-up artist o pregătește pentru o ședință foto.

Cristina Șișcanu bifează o nouă apariție sexy. Cum s-a fotografiat prezentatoarea TV

„Ești super!”; „Cea mai frumoasă!”; „Ești superbă!”; „Foarte sexy decolteul”, au fost câteva dintre reacțiile urmăritorilor Cristinei.

În trecut, prezentatoarea a vorbit despre intervențiile estetice la care a apelat.

„Îmi este foarte frică de aceste intervenții. De fapt, de orice intervenții de natură medicală, sunt foarte fricoasă. Îmi este teamă și de rezultat, sincer. Recurg la diverse intervenții faciale non-invazive: un pic de botox, un pic de contur… Deocamdată atât, nu mă văd făcând pași spre o intervenție chirurgicală”, mărturisea Cristina Șișcanu în martie 2021, pentru OK! Magazine.

În septembrie 2021, Cristina a oferit mai multe detalii privind terapia de conturare, intervenția non-invazivă la care apelează periodic.

„Eu recurg la această procedură de vreo doi ani. Sunt foarte mulțumită pentru că îmi conferă un aspect natural al feței. Totodată, îmi conferă luminozitate, fermitate, îmi șterge ridurile fine, foarte multe lucruri benefice. Repet, nu-mi plac lucrurile exagerate, deci e perfect așa”, spunea Cristina Șișcanu pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

„Vin de câteva ori pe an pentru contouring therapy. Prin injectarea în punctele cheie ale feței, rezultă geometria perfectă, astfel se creează liniile de sculpting printr-o pronunțare fiziologică a liniei mandibulare și a pomeților”, a completat.

Din anul 2011, Cristina este căsătorită cu Mădălin Ionescu (51 de ani). Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter