Cristina Ich, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 13:27

Gina Pistol (40 de ani) a devenit mama unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Micuța este primul copil al prezentatoarei TV și al artistului Smiley (37 de ani). La scurt timp după naștere, Gina a admis că primele două săptămâni cu cea mică au fost „groaznice”.

Cristina Ich, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Adela Popescu (34 de ani), însărcinată în prezent cu cel de-al treilea fiu al ei, a fost prima care a confirmat că primele momente de după naștere sunt dificile. Adela mai are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani), alături de soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani). După mesajul actriței, Cristina Ich a spus:

„Este obsesia asta cu mama perfectă. Deci Gina Pistol… eu o admir pe femeia aia enorm pentru că este atât de sinceră. (…) Nu e tocmai fericirea aia de nedescris pentru toate femeile.

Sunt femei care trec printr-o oarecare depresie și nu-s puține. Când Gina a făcut Insta Story eu am înțeles-o perfect, din toate punctele de vedere”, a spus Cristina Ich în mediul online.

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alex Pițurcă, alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Gina Pistol: „Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc”

„Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.

Citește și:

Ce meniu are Gina Pistol după naștere. A trecut de la mărimea M la S

Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

Gina Pistol, fotografie rară cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine Ana

Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu.

Puține ore dormite pe noapte. Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a spus vedeta TV.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai dezvăluit: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter