Adela Popescu, proiect nou alături de Laura Cosoi după ce a luat o pauză de televiziune: „Mă bucur de acest nou început”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 02 mai 2023, 18:36

A renunțat pentru o vreme la televiziune, dar are mai multe proiecte pe rol. Acum, Adela Popescu joacă alături de Laura Cosoi și Radu Vâlcan într-un lungmetraj. Vedetele vor filma pentru început la Vama Veche.

Adela Popescu nu a mai moderat nicio emisiune după ce a prezentat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Cabral și s-a mutat cu familia pentru o perioadă în Republica Dominicană.

Citeşte și: Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra: “Radu tot timpul mi-a transmis că eu sunt cea mai importantă”. Exclusiv

Adela Popescu: „Va fi ceva foarte tare”

„Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăgut de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut de mult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți. Și ne-am mai dat seama de un lucru că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai, la Vama Veche.

Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne (n.r. arată spre ea și Radu Vâlcan) noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare.

Este o super comedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru.. nu stiu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog. De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche și o să vă ținem la curent la fața locului”, a mărturisit Adela Popescu pe o pagină de socializare.

Citeşte și: Adela Popescu a luat o decizie importantă în ceea ce îi privește pe copiii ei: „Se trăiește cel mai bine la vârsta asta”

Laura Cosoi: „Cosmin înțelege perfect nevoia mea de mișcare”

Laura Cosoi se antrenează, de asemenea, pentru rolul din comedia lui Petre Năstase. Actrița recunoaște că reușește să se implice în atâtea angajamente pentru că beneficiază de susținerea soțului ei. „În fiecare sâmbătă dimineață mi-am făcut obiceiul de a participa la clasa de “body balance” condusă minunat de Alina Grecu.

Știu că mulți se întreabă cum de fac atâtea cu trei copilași mici, toți 3 sub 4 ani (încă), ca să zic așa. Cred că organizarea este de fapt cheia. Și faptul că fac cu rândul cu Cosmin, care înțelege perfect nevoia mea de mișcare. După ce crește pulsul, parcă văd altfel viața”, spune Laura pe Facebook.

Citeşte și: Adela Popescu și-a dus toată familia în Italia. Ce a surprins-o pe vedetă: „Au rătăcit și pașaportul”

„Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii”

Actrița recunoaște că emoțiile sunt mari și promite o surpriză de proporții.

„Cât de curând voi începe filmările pentru un lungmetraj, o comedie mai exact. Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii, de unde să o apuc, dar oamenii alături de care filmez, și cu care voi petrece timp zi și noapte până pe la mijlocul lunii iunie, sunt minunați.

Și mă bucur de acest nou început ca un copil care merge pentru prima oară în tabără cu școală. Nu mai spun că filmăm în Vama Veche bună parte din acțiune!”, adaugă blonda.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter