Cum au fost surprinși Radu Vâlcan și Adela Popescu pe litoral: „O fugăresc și îi spun cât sunt de rupt, terminat, leșinat după ea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 13:46

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai longevive și mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi obișnuiesc să își facă declarații de iubire de fiecare dată când au ocazia, iar acum chiar au oportunitatea de a-și reaminti cum era înainte să aibă trei copii.

Radu și Adela se află pe litoral, acolo unde filmează pentru pelicula „Retreat Vama Veche”, o comedie romantică în regia lui Petre Năstase. Îndrăgiții actori i-au lăsat acasă pe cei trei băieți ai lor, Adrian, Andrei și Alexandru și profită acum de câteva momente în doi.

Radu Vâlcan, mesaj de iubire pentru Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan adoră să petreacă timpul în familie, iar în ultima perioadă nu au avut mai deloc timp doar pentru ei, mai ales de când a venit pe lume și mezinul lor, Adrian. Însă, de două săptămâni au început filmările pentru comedia romantică „Retreat Vama Veche”, astfel că și-au lăsat băieții acasă și profită de această perioadă pentru a putea petrece câteva clipe în doi.

Aceștia au fost surprinși într-un moment de tandrețe, ce a fost imortalizat. Imaginea a fost apoi postată pe rețelele de socializare chiar de Radu, care i-a făcut și o declarație de dragoste celei care îi este alături de mai mulți ani.

„De aproape două săptămâni, de când suntem la filmări, o fugăresc și îi spun cât sunt de rupt, terminat, leșinat după ea. Lungmetrajul la care filmăm ne-a adus aminte că suntem iubiți, că suntem doar noi. Noi, toți, părinții, avem nevoie și de asta. De noi”, a scris Radu Vâlcan pe Facebook.

Totuși, acesta recunoaște că îi este dor de copii, deși este bine să petreacă timp doar cu Adela Popescu.

„PS: Abia aștept să mă reîntorc la copii”, a completat Radu Vâlcan.

Radu și Adela formează un cuplu de mai bine de 12 ani și par să fie la fel de îndrăgostiți ca la început.

Citește și: Primele imagini de la filmările pentru Retreat Vama Veche, un film cu Adela Popescu, Laura Cosoi, Ada Condeescu, Adelina Pestriţu şi Daniel Nuţă

Citește și: Își mai doresc Adela Popescu și Radu Vâlcan încă un copil? „Dacă am ști sigur că al patrulea este fetiță…” / Video

Retreat Vama Veche, proiectul care reunește mari actori

În urmă cu două săptămâni au început filmările la pelicula Retreat Vama Veche, în care joacă mai mulți actori cunoscuți. Printre aceștia se numără Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Laura Cosoi, Ada Condeescu și Mihai Mărgineanu.

Citește și: De ce nu gătește Adela Popescu? Radu Vâlcan deține monopolul în bucătărie. „Are multe preferințe, e foarte pofticioasă!”

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, secretul unei relații de cuplu echilibrate când ai trei copii. „Ne putem ocupa de noi, să bem un pahar, să vorbim”

În film vor mai apărea Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Daniel Nuță, Smaranda Caragea, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir și Emi Alupei. Invitat special este Florin Călinescu.

Filmările vor avea loc pe parcursul verii acestui an, iar Retreat Vama Veche va intra în cinematografe în 2024.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Radu Vâlcan și Adela Popescu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter