Cristina Ciobănașu, ținută surprinzătoare pe covorul roșu. Detaliul care a împărțit internetul în două

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 14 decembrie 2022, 16:45

Seara trecută, zeci de vedete au pășit pe covorul roșu la decernarea premiilor revistei ELLE. Personalitățile din România au strălucit în ținute diverse și au furat atenția tuturor celor prezenți la eveniment. Cristina Ciobănașu a fost și ea pe lista invitaților, însă ținuta ei a fost una care a împărțit internetul în două.

Actrița a postat pe Instagram o serie de fotografii de la eveniment, iar urmăritorii săi nu au ezitat să își expună părerea. Astfel, ținuta prezentatoarei de la Happy Channel a devenit în scurt timp motiv de controverse în mediul online

Ținuta Cristinei Ciobănașu a stârnit un val de reacții pe internet

Într-o ținută complet neagră, formată dintr-o perechie de pantaloni largi, care au acoperit încălțămintea și un sacou, la care a asortat o geantă albă, așa și-a făcut Cristina Ciobănașiu apariția pe covorul roșu al evenimentului.

Actrița a fost extrem de mulțumită de ținuta ei, drept pentru care a vrut să împărtășească această bucurie cu cei din mediul online. Cu toate acestea, imediat după ce a postat imaginile, Cristina a fost asaltată cu zeci de comentarii. Detaliul care a dus la acest lucru a fost faptul că măsura costumului era prea mare.

Citește și: Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A fost o perioadă foarte grea pentru mine”

Apariția neașteptată a actriței la gala premiilor ELLE

„De ce ar fi la modă așa ceva?”, a comentat unul dintre utilizatorii care îi urmăresc activitatea frumoasei actrițe, în timp ce un altul a spus: „Nu o să înțeleg niciodată de ce te-ai îmbrăca în halul ăsta. De ce îți iei haine cu două numere mai mari? Tu în general te îmbraci frumos, dar acum e ciudată ținuta. No hate”

Dacă în multe dintre comentarii ținuta Cristinei Ciobănașu a fost criticată pentru că ar fi fost mult prea mare pentru ea, au existat și voci care au încurajat apariția actriței la eveniment. „Ești foarte frumoasă, Cristina!”, a comentat unul dintre fanii ei, în timp ce un altul a spus: „Cum poți fi așa frumoasă?”

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie rară alături de iubit. „Sunteți minunați împreună!”

Cristina Ciobănașu s-a născut la Botoșani, pe 24 septembrie 1996. A devenit cunoscută datorită rolului din serialul „Pariu cu viața”, difuzat la PRO TV. Cunoscută și sub pseudonimul de Criss, este de asemenea membră fondatoare a formației dance pop-rock Lala Band și a trupei ONE.

În 2019, Criss s-a alăturat distribuției serialului Sacrificiul, în rolul lui Iris Zamfir[. În decembrie 2019 Criss a anunțat că urmează să se axeze pe terminarea studiilor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA și nu va mai apărea prea des în cel de-al doilea sezon din Sacrificiul ,,Alegerea”.

Câștigătorii Elle Style Awards 2022

Gala premiilor Elle Style Awards a marcat cea de-a 25-a aniversare a revistei Elle România, motiv pentru care cele mai stilate personalități din țară au fost premiate în cadrul grandiosului eveniment.

Astfel, câștigătorii ediției din 2022 au fost desemnați, după cum urmează:

  • Irina Magda – cel mai bun model
  • Delia – Best Female Artist
  • WRS – Best Male Artist
  • Raul Tișa – Best Hairstylist
  • Alexandra Crăescu – Best Make-up Artist
  • Raluca Mărgescu – cel mai bun fotograf al anului
  • Alina Morar, House of Compulsion, – cel mai bun designer
  • Medeea Ene – cel mai bun tânăr designer,
  • Irina Rimes – premiul pentru stil personal
  • Premiul pentru cel mai bun brand românesc a revenit brand-ului MURMUR

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter