Cristina Bâtlan are un nou look. Culoarea aleasă de „Leoaică”: „Mă simt atât de bine!”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 11:42

E primăvară, e vremea schimbării și puțină culoare nu strică niciodată! Cristina Bâtlan a optat pentru o modificare radicală de look. Femeia de afaceri și-a mai scurtat puțin părul, l-a filat și a trecut de la un șaten- roșcat la un blond platinat.

Cristina Bâtlan, una din cele mai puternice investitoare de la emisiunea „Imperiul Leilor”, a fost atât de mulțumită de rezultat încât a ținut să le arate și urmăritorilor ei de pe Instagram ce bine îi stă cu noua culoare.

Cristina Bâtlan și-a schimbat culoarea părului

„Schimbare de look. Mă simt atât de bine! Voi ce credeți?”, a fost mesajul cu care vedeta a însoțit filmulețul în care arată tot procesul schimbării. Deși au fost puțin luați prin surprindere de felul în care femeia de afaceri se prezintă acum, fanii au fost încântați de schimbarea bifată de „Leoaică”.

Citeşte și: Cristina Bâtlan și-a refăcut viața amoroasă la patru ani după divorț. „Iubesc și sunt iubită, iar asta e minunat!”

Cristina Bâtlan, înșelată după 26 de ani de mariaj

Cristina Bâtlan avea un mariaj prosper și o căsnicie de poveste, dar după 26 de ani a aflat că e înșelată. Femeia de afaceri a fost nevoită să închidă acest capitol și să meargă mai departe.

„Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.

Până la urmă, asta era realitatea. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt” ,  mărturisea Cristina Bâtlan în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citeşte și: Cristina Bâtlan s-a deghizat ca să își urmărească angajații. Ce a descoperit vedeta PRO TV în fabrică

Cristina Bâtlan i-a salvat viața fiului ei

Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette a născut la cinci luni un băieţel de 815 grame, căruia nimeni nu i-a dat prea multe șanse de supraviețuire. Adrian a ajuns la incubator și a reușit să îi uimească până și pe medici cu evoluția lui. Cristina a luptat și a reușit să își salveze fiul.

„Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâtlan, în 2022, în podcastul lui Măruță.

Copilul a fost declarat viu după trei zile. „Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am zărit un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb”, a mai spus ea.

Fiul Cristinei, operat la ochi imediat după naștere

Adrian reușise să treacă peste marele hop, dar avea nevoie și de o operație la ochi. Cristina a găsit cu greu un medic care îl putea ajuta.

„L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operaţie am contactat peste 90 de doctori. Din păcate, cei mai buni fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat şi a făcut o treabă extraordinară”, adaugă ea.

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter