Cristian Țânțăreanu urmărește filme pentru adulți și la 79 de ani. Soția îl înțelege. Ce cadou i-a făcut

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:34

Cristian Țânțăreanu muncește și acum, la 79 de ani, pe care i-a împlinit 16 aprilie, pe șantier. Omul de afaceri recunoaște că atunci când are timp nu ezită să se uite la filme porno, pentru că îl relaxează.

Soția îl înțelege, ba chiar i-a făcut cadou și un abonament la un astfel de post.

”Deschid televizorul și mă uit la știri. A, și mă mai uit la filme pentru adulți, cu astea mă mai bucur și eu. Mi-a luat soția program tv, am abonament, de ziua mea. Filmele pentru adulți nu-mi fac rău la inimă, îmi fac bine la prostată”, spune el, cu umor, pentru Impact.ro.

Cum și-a cunoscut Țânțăreanu soția

Cristian Țânțăreanu a cunoscut-o pe soția sa, Manuela, în anul 1992. El era inginer în construcții, iar ea era stagiară.

I-au legat același destin trist: partenerii lor de viață muriseră, iar ei rămăseseră cu copiii. „Este o poveste pe care n-aș vrea să o spun. Ei i-a murit bărbatul înainte de ’90, mie mi-a murit soția. Ne știm de la serviciu. Lucram împreună. Și asta e!…”, spunea omul de afaceri.

Deși a fost întotdeauna un admirator al sexului frumos, Țânțăreanu susține că nu și-a înșelat niciodată soția.

„Găsește-mi o relație extraconjugală. E suficient să vină individa, să se uite în ochii mei și să spună că „noi am avut ceva”. Deci… în tinerețe… mai călcam strâmb foarte puțin. După Revoluție ceream voie. Când mergeam în Thailanda, în China la masaje din astea erotice. Dar nu mergeam numai eu. Mergeam mulți, ca să avem ce povesti după aceea, la restaurant. Ei, nu se simțeau foarte bine nevestele, e adevărat”, mărturisea Cristian Țânțăreanu pentru revista Tango.

Citeşte și: Cristian Țânțăreanu, mesaj dur după ce a avut COVID-19: „Asta e crimă!”

Cristian Țânțăreanu a pus pe picioare o altă afacere

Omul de afaceri a deschis în Corbeanca un centru de evenimente. Investiția se deschide la 25 de miloane. ”Sunt gata cu centrul de evenimente, am făcut o inaugurare mare, pe 15 aprilie, înainte de ziua mea de naștere, cu vreo 400 de persoane, ca să ne mai rodăm un pic.

Dar, începând din iunie, iulie, încep nunțile, dăm drumul, în etape. Vom mai organiza aici botezuri, conferințe, concerte, spectacole. Mai vedem ce, momentan, o cam bâlbâim. Sunt 10 săli de evenimente, cu totul, cu 2.500 de locuri, avem săli de 500, de 1.000 de locuri”, a mai spus Cristian Țânțăreanu.

Citeşte și: O fostă actriță Disney s-a apucat să regizeze filme pentru adulți

Citeşte și: Top 10 cele mai urmărite filme pe Netflix. Surpriza de pe primul loc. Milioane de oameni l-au văzut deja

„La mine muncitorii câștigă bine, iau și 1.000 de euro”

Țânțăreanu lucrează cu muncitori din România, pe care îi plătește regește. „La mine muncitorii câștigă bine, iau și 1.000 de euro, iată că nu prea au plecat, stau pe lângă mine, nu am înregistrat fluctuații mari. La urma-urmei, una e să mănânci acasă și să dormi în patul tău, și alta, prin străini. Dar, da, fiecare are dreptul să-și aleagă drumul”, precizează omul de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter