Alin Gălățescu, detalii despre botezul fetiței pe care ar fi adoptat-o Crina Matei: „A fost superb și înălțător, unic și spectacular”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 octombrie 2022, 11:51

Crina Matei a organizat o petrecere de botez fastuoasă pentru fetița nou-născută pe care ar fi adoptat-o. Vedeta în vârstă de 50 de ani a ales pentru micuță nu mai puțin de 11 nași.

Crina Matei, în vârstă de 50 de ani, a botezat-o recent pe Charlotte Marie, iar petrecerea a fost una grandioasă. Actrița este extrem de discretă cu viața ei personală, însă cel care a povestit despre eveniment a fost bunul său prieten Alin Gălățescu.

Citește și: Dana Budeanu se pregătește de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Crina Matei a ales 11 nași pentru micuța Charlotte

Micuța Charlotte Marie a avut 11 nași. Printre aceștia s-au numărat și doi dintre preoții care au oficiat slujba de botez. Nașa principală a fost Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. De asemenea, printre nași s-au numărat scriitoarea și regizoarea de teatru Chris Simion-Mercurian și artistul Florin Grigore.

Alin Gălățescu, detalii despre botezul fetiței pe care ar fi adoptat-o Crina Matei: „A fost superb și înălțător, unic și spectacular”

A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți.

Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos!

Chris Simion a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă, a povestit Alin Gălățescu la emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu, potrivit Cancan.

Alin Gălățescu: „A fost superb și înălțător, unic și spectacular”

Petrecerea de botez a fost una grandioasă, într-o locație de lux, iar dress code-ul a fost „White and Gold”.

Crina m-a întrebat: „Domne’, dă-mi și mie un termen mișto, că vreau să fie toți îmbrăcați în alb și gold”. Zic: „Cel mai emblematic a fost prima colecție de Haute Couture a lui Givenchy, făcută de Alexander McQueen.” Știi ce frumos era?! Era un zid alb și cu accentele alea gold… Era foarte spectaculos, a mai spus Alin Gălățescu.

Criticul de modă a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie din timpul slujbei de botez.

Imaginea emblematică a unui botez de vis, la superba Biserică Sf. Gheorghe Nou, de la kilometru 0, acolo unde, sub auspiciile pozitive a nu mai puțin de 11 nași, printre care și cel puțin unul dintre preoți – record absolut – cu toții îmbrăcați în Alb-Gold – stilul Givenchy Couture sub Alexander McQueen, micuța CHARLOTTE a intrat în rândul creștinilor, vegheată de minunata ei mamă – Crina Matei. A fost superb și înălțător, unic și spectacular. Mă înclin! Să fie fericită și împlinită! Vegheată de un grup atât de mare și de special de nași, a fost mesajul din dreptul imaginii.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter