Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV, după 10 ani la Antena 1

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 decembrie 2021, 16:19

Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV. Actorul a prezentat, împreună cu Alina Pușcaș, timp de aproape 10 ani emisiune a “Te cunosc de undeva” la Antena 1, dar acum a urmează un nou pas în cariera lui. Seleși nu și-ar mai fi reînnoit contractual cu trustul Impact, potrivit paginademedia.ro. Recent, Seleși a apărut într-un clip de promovare a ediției speciale de Revelion de la Pro TV, “Protevelionul” și s-a foarte entuziasmat de acest proiect.

„Bine, sunt şi eu… istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obişnuit Pro TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a declarat Cosmin Seleși în reportajul Pro TV.

Nu este prima oară când actorul colaborează cu Pro TV, el apărând, în urmă cu câțiva ani, în serialul “La Bloc”. Până acum, Cosmin Seleși nu a făcut nicio declarație oficală legată de plecarea de la Pro, el aflându-se momentan într-o vacanță în Thailanda cu familia.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Citeşte şi: Ce a spus Lidia Buble după ce a fost surprinsă în compania afaceristului Horațiu Nicolau

Pro TV revine cu un program special pentru ultima zi a anului după o lungă pauză. Actorul Pavel Bartoș și cânăreața Raluka vor fi prezentatorii Protevelionului, iar printre invitați se numără Andra, Smiley, Inna, Carlas Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști extrem de iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și mulți alții.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter