De ce a plecat Cosmin Seleși de la Antena 1. „9 ani a durat. Am fost primul prezentator”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2022, 11:19

Cosmin Seleși (44 de ani) este prezentator la Antena 1 de nouă ani, iar decizia sa de a părăsi trustul a uimit pe toată lumea. Mulți s-au gândit că la mijloc ar fi vorba despre o concediere, dar fostul prezentator de la “Te cunosc de undeva” a ținut să clarifice problema dezvăluit care este adevărul în această situație.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Seleși a spus că el a fost cel care a ales să părăsească Antena 1 pentru că își dorea noi provocări. Actorul și prezentatorul TV a precizat că își dorea de multă vreme o schimbare pe plan profesional, iar acum a fost momentul oportun pentru a face acest lucru.

Citeşte şi: Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, de urgență la spital în urma uni AVC

Citeşte şi: Cine va avea grijă de fetele Andreei Bălan și ale lui George Burcea cât artista va fi în competiția „America Express”

Citeşte şi: Fiica lui Cornel Palade, Ada, mesaj de revoltă la adresa României: „O țară unde prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi”

Citeşte şi: Irinel Columbeanu a confirmat căsătoria Monicăi Gabor cu Mr. Pink

Un proiect foarte frumos (n.r. – show-ul “Te cunosc de undeva”), un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit… nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator.

Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni interesanți, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici.

Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine.”, i-a spus Cosmin Seleși lui Măruță.

Actorul a mai precizat că i-a fost un pic teamă de a lua decizia să plece, dar își dorea foarte mult să facă acest lucru. Seleși a ținut să sublinieze că nu a fost niciodată vorba despre bani sau concediere, așa cum au mai apărut zvonuri.

Nu se rezumă totul la bani. Eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate  de-aia nu am renunțat atunci.

„L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care?” Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus: Stop, nu mai vreau.

Dar îmi e bine, îmi e atât de bine. Îmi e dor de televiziune, dar momentan îmi e bine. Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permit să spun Da sau Nu. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme. – a adăugat Cosmin Seleși.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter