Cosmin Seleși, declarații neașteptate despre foștii colegi de la Antena 1. Ce spune despre Andreea Bălan, Pepe și Alina Pușcaș

De Luciana Polite, pe Ultimul update Luni, 20 martie 2023, 18:00

Cosmin Seleși a acceptat provocarea sosurilor picante, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Dorind să nu mai mănânce iute, a dezvăluit care sunt vedetele din showbiz-ul românesc care îl bârfesc, dar se prefac că-i sunt prieteni. Trei colegi de la Antena 1 și unul de la PRO TV au fost menționați de actor.

Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva” a fost invitat, vineri, 17 martie, „La Măruță”, unde a avut de ales între a mânca sosuri iuți sau să răspundă la întrebări incomode scrise pe bilețele. Inițial, a refuzat să răspundă la întrebare, dar nedorind să mai mănânce iute, a cedat și a spus adevărul.

Vedete care îl bârfesc pe Cosmin Seleși

Conform spuselor lui Cosmin Seleși, cele trei vedete care îl bârfesc pe fostul prezentator sunt: Andreea Bălan, Alina Pușcaș și Pepe.

„Numește câteva vedete din showbiz-ul românesc care te bârfesc, deși știi că sunt prietenoase când vă întâlniți”, a spus Cătălin Măruță.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș și cred, cred, foarte mulți în showbiz o știu foarte bine, Pepe”, a răspuns comediantul.

Mai mult de atât, se pare că și Cabral.

CITEȘTE ȘI: Pro TV bate din nou palma cu Cabral Ibacka! Când revine prezentatorul pe sticlă în locul lui Cosmin Seleși

Cosmin Seleși, înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva”

Între Pepe și Cosmin Seleși a fost o relație foarte apropiată în trecut. Se pare că prietenia lor s-a degradat în timp, mai ales după ce artistul i-a luat locul ca prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Fostul prezentator nu a spus doar că Pepe l-ar bârfi, ci și să că nu știe să citească de pe prompter și nu conduce bine când este obosit.

„Băi, e greu la asta. Nu știe să citească prompterul. Îi place mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a spus actorul și prezentatorul tv, despre Pepe.

CITEȘTE ȘI: Cum reușește Cosmin Seleși să fie un tată bun: “În ziua de astăzi, rolul unui psiholog este important”/ Exclusiv

Prezentatorul va avea o nouă emisiune la PRO TV

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cosmi Seleși a recunoscut că au început preselecțiile pentru un nou sezon al emisiunii „Batem palma”. Nu a oferit mai multe detalii, dar se pare că urmează să se întoarcă în forță pe micile ecrane.

La finalul lunii decembrie a anului 2022, 24 de concurenți au venit la „Batem palma”. În fiecare zi, câte unul dintre participanți era extras și îi testa intuiția, analizând ofertele Băncii. La final, pleca acasă cu suma câștigată.

Emisiunea nu a stat mult pe post. Din 27 februarie, Cabral, cu „Ce spun românii”, a revenit în locul lui Cosmin Seleși. Astfel, fosta vedetă de la Antena 1 s-a trezit fără emisiune.

Cosmin Seleși nu a spus, până la acest moment, care este data la care va începe sezonul 2 al emisiunii „Batem palma”.

CITEȘTE ȘI: Cu cine s-a consultat Cosmin Seleși înainte să bată palma cu Pro TV: “Este sfătuitorul meu de suflet și o ascult de fiecare dată”/ Exclusiv

https://www.youtube.com/watch?v=9RYy2PmqrWk
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter