Corina Dănilă, despre problemele sale de sănătate:”E o afecțiune pe care o duci toată viața!”

De Unica.ro, pe

Corina Dănilă (49 de ani) a trecut prin schimbări fizice majore în ultimii ani. Actrița a avut probleme de sănătate din cauza unui surplus de kilograme, dar a reușit să depășească momentele dificile din viața sa, iar acum se simte bine.

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării centrului de greutate. A fost (n.r. – legat de decizia de a slăbi), în primul rând, motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam”, spunea Corina Dănilă, la sfârșitul anului trecut.

Citeşte şi: Gloria Estefan a împlinit 64 de ani. Cum arată astăzi regina muzicii latino

Citeşte şi: Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil înainte de a deveni tată

Citeşte şi: Kate Winslet se machiază diferit în perioada menstruației. De ce face acest lucru

Citeşte şi: Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

Recent, actrița a readus în discuție o altă problemă de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. Corina Dănilă spune că se luptă acum cu vitiligo, afecțiune declanșată pe fond emoțional.

“Tot voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a mărturisit Corina Dănilă, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter