Un copil omorât de câini maidanezi- şansa persoanelor publice să se dea în stambă

De Sandra Sarbu, pe

Ce s-a întâmplat a fost o adevărată tragedie: un copilaş de doar patru ani s-a aventurat departe de văzul bunicii, într-o zonă populată de câini maidanezi, şi acolo şi-a găsit sfârşitul. Nu mai este momentul să găsim vinovaţi, ci să găsim soluţii, fără să măcelărim suflete pentru că putem, fără să ne împărţim în tabere adverse, strigând injurii unii către alţii în timp ce statul decretează fără referendumul promis.

Primarul Neculai Onţanu a dispărut

După ce presa a început să vuiască de nenorocirea ce s-a petrecut în Sectorul 2 al Capitalei, fix omul mai important a lipsit de la numărătoare. Primarul Neculai Onţanu a reuşit să arunce  în văzul lumii un comunicat sărăcăcios despre incidentul în cauză şi apoi, desigur, s-a făcut nevăzut. Şi asta probabil pentru că s-a costumat într-un justiţiar al nopţii şi acum se luptă cu fiarele la lumina lunii. Sau doar se ascunde de teamă că nu şi-a făcut treaba pentru care este plătit prea mult.

Primarul Sorin Oprescu îşi varsă lacrimile

Şi dacă tot suntem la capitolul primari, nu avem cum să-l trecem cu vederea pe acum lacrimogenul primar al Bucureştiului infestat de maidanezi, Sorin Oprescu. Zic lacrimogen pentru că n-a mai reuşit să-şi ţină sughiţurile de plâns doar pentru el şi a trebuit să ceară iertare familiei îndurerate, pentru toţi bucureştenii (?!). „Iertaţi-ne pe toţi” spuse el cu lacrimile curgându-i şiroaie din ochi. Mai ales pe el pentru că a promis că rezolvă problema comunitarilor şi n-a mişcat un deget în acest sens.  Dar ştie să bocească mai ceva ca Băsescu atunci când „Stolo” s-a retras din cursa pentru Preşedinţie. Dar asta e o altă poveste.

Viceprimarul şi gluma cu câinii roşii

Nici viceprimarul Marcel Nicolaescu nu se lasă mai prejos când vine vorba de băgători-de-seamă care nu-şi au locul în viaţa publică pentru prostiile pe care le pot debita. Mai exact, domnul în cauză a scos pe gură o glumiţă total nepotrivită pentru momentul în care ne aflăm. Românul, tot român, face haz de necaz şi în cele mai negre momente. Dar ca să fie român până la capăt mai pomeneşte şi de fotbal, că ăsta-i primul interes – a rezolvat problema cu maidanezii mutându-i la… Stadionul Dinamo.

Mircea Sandu şi propunerile nepotrivite

Şi că tot veni vorba de fotbal şi românii, nu-l pot trece cu vederea pe maiestatea sa Mircea Sandu, atotputernicul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, prea-darnicul zeu care a oferit familiei ce tocmai a pierdut un copilaş de patru ani, nu unul, nu două ci chiar TREI bilete la meciul de fotbal România-Ungaria ce a avut loc săptămâna trecută. Avem o înmormântare de organizat? Se poate amâna, doar avem bilete la meci! Despre fotbal vorbim doar!

Carmen Harra ce caută aici?

Şi nu în ultimul rând, demnă de menţionat mai este şi Carmen Harra. Cascada de cuvinte nu tocmai plăcute ce le am pentru a-i descrie neruşinarea va rămâne doar pentru mine, însă nu pot să nu mă enervez când aud de lucruri precum „a mers cu bunica micuţului omorât de câini la locul unde a fost sfâşiat şi i-a spus că a murit liniştit”. Da, poate că bunica a avut nevoie să audă asta, dar hai să fim serioşi, cum să crezi o astfel de minciună sfruntată venită de la o femeie care face bani de pe urma americanilor spălaţi pe creier? Şi mai mult, de ce s-a băgat şi ea în toată povestea aceasta? Cătălin Măruţă e de vină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter