Codruța din echipa Războinicilor, eliminată de la Survior România: „Am luptat cu toate forțele” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2023, 09:07

Codruța din echipa Războinicilor a fost eliminată, miercuri seară, de la Survivor România.

Echipa Războinicilor a mai pierdut un coechipier, miercuri seară, după ce Codruța Began a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost nevoită să părăsească competiția.

Codruța, eliminată de la Survivor România

Codruța, o profesoară de educație fizică din Constanța, a dat tot ce a putut pe traseele din Republica Dominicană, pentru a aduce puncte echipei sale. Însă, drumul ei la Survivor România a ajuns la final.

Înainte de a părăsi competiția, Codruța a ținut un discurs în care a ținut să mulțumească pentru experiența trăită în jungla dominicană, alături de colegii ei din tribul Războinicilor.

„Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt recunoscătoare, foarte recunoascătoare că am ajuns până aici, că am luptat cu toate forțele mele, că am simțit și am trăit experiența asta cu toți porii mei, de la agonie la extaz și m-am simțit și mă simt foarte onorată că v-am cunoscut”, a afirmat profesoara de sport.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Vica Blochina la Survivor România: „Eu nu sunt rea la foame” / VIDEO

Citește și: Cine este Crina Abrudan din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu

„De asemenea onorată sunt că am avut ocazia să lupt împotriva Faimoșilor, față de care am tot respectul, că înainte de toate sunt oameni și am o admirație aparte pentru cei care au reușit să facă ceva cu viața lor. Cel mai tare mă încarcă și mă bucură sentimentul că am făcut parte din cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Rzăaboinici. Mă simt onorată că sunt aici, războinică, alături de ei. Am încercat să fac față provocării și să mă ridic la înălțimea lor. Regret că am fost subiectul unor discuții și certuri, dar sunt greu de evitat”, a mai spus Codruța Began.

Aceasta a dezvăluit că s-a împăcat deja cu toți ceilalți concurenți cu care a intrat în conflict, astfel că părăsește competiția liniștită.

„În rest, sper că i-am făcut mândri pe cei de acasă și nu pot decât să mulțumesc tuturor”, și-a încheiat războinica discursul, după care Daniel Pavel i-a stins torța.

Cine este Codruța Began

Codruța Began are 47 de ani și este profesoară de educație fizică și sport. Aceasta este căsătorită cu Radu Began, antrenorul echipei feminine de volei din Constanța. Cei doi au împreună un băiat, Erik, în vârstă de 18 ani.

Războinica a fost cea mai în vârstă concurentă din echipa ei, însă a făcut față cu brio tuturor provocărilor din jungla domincană.

Citește și: Cine este Alina Radi, războinica de la Survivor România. A avut o relație cu milionarul Nick Rădoi și a fost implicată în mai multe scandaluri

Citește și: Andrei Neagu din echipa Războinicilor a fost eliminat de la Survivor România: „Nu vreau tristețe pe fața nimănui” / Video

Codruța a intrat în competiția Survivor România, alături de Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete și Andrei Neagu.

Câți bani a luat Codruța la Survivor

Codruța Began a rezistat șase săptămâni în jungla din Republica Dominicată. Iar remunerația primită a fost una pe măsură.

Deși concurenții se luptă pentru a obține marele premiu de 100.000 de euro, aceștia sunt plătiți pentru fiecare săptămână petrecută în condițiile neprielnice din Republica Dominicană.

Potrivit Gândul, concurenții din echipa Războinicilor sunt remunerați cu sume cuprinse între 1.000-1.500 euro pentru fiecare săptămână în care se află în competiția Survivor România. Astfel, Codruța s-a întors în România mai bogată cu o sumă curprinsă între 6.000 – 9.000 euro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Codruța Began

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter