Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în conflict din cauza Biancăi Drăgușanu

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019 și au împreună doi fii, Gabriel și Nicholas. Pe 31 iulie 2021, Gabriel și Nicholas, care locuiesc în prezent în Agigea cu mama și cu bunica lor, mama Claudiei, s-au dus în vizită la tatăl lor, în Bolintin Vale.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în conflict din cauza Biancăi Drăgușanu

Artista l-a acuzat pe fostul ei partener de viață că, la doar două zile după ce fiii lor au ajuns la el, Gabi i-a cerut să-i ia înapoi în Constanța pentru a putea merge cu Bianca Drăgușanu, actuala lui iubită, la un botez. Gabi și Bianca formează un cuplu din ianuarie 2021. Perechea s-a despărțit și împăcat în repetate rânduri de-a lungul ultimelor luni, însă în iulie 2021, modelul spunea că „este fericită”.

„Mă implora să aducă copiii înapoi acasă pentru că el are un eveniment foarte important și ar vrea să scape de copii. Nu știa cine să-l ajute decât eu. (…) Am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment. Până la urmă și ei ar trebui să știe. Important e să nu-i creștem în minciună”, a declarat Claudia, potrivit Spynews.

„Cred că nu înțelege nimeni cât de supărată sunt când se pune presiune pe mine ca mamă să mint copiii și să-i fac jocul lui Gabi Bădălău. Eu știam că el pune ceva la cale. Am trăit șase ani cu el. Eu știam foarte bine ce pune Gabi la cale”, a mai spus Claudia.

Despre acuzațiile făcute de cântăreață, Gabi a spus doar atât: „Nu mă interesează ce spune fata aia!”. În ultimele câteva luni, între Bianca și Claudia a avut loc un schimb de replici dure. Tot în iulie, mama Claudiei, Doina Pătrășcanu, a intervenit public pe marginea subiectului.

Citește și:

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Claudia Pătrășcanu, într-o relație sau nu? Solista a spus tot

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? „Probabil voi avea trei rochii”

Mama Claudiei, implicată în scandal

Despre Bianca, Doina a spus: „Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă. Cum își permite ea să-mi jignească mie copilul? Până când, domnule Capatos? Îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi. O face în tot felul pe Claudia. Nu pot să pronunț numele la așa dudui.

Își permite să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta, dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu. Dacă eram mama ei, a doua zi o desfiam”.

Ulterior, Bianca a răspuns în exclusivitate pentru Spynews: „Nu înțeleg jocul acestor două doamne. Eu de fiecare dată am reacționat la declarațiile lor. Niciodată nu am început eu o dispută. Din respect pentru ele, pentru că, până la urmă, a-i respecta pe cei din jur este și o formă de respect personal, nu o să fac publice mesajele pe care le primesc în privat de la cele două doamne.

Mesaje care nu doar că sunt nedemne de niște doamne, dar sunt pline de amenințări, pline de blesteme, pline de ură, pline de jigniri. Nu consider, însă, că e ok ca două doamne să se preteze la asemenea limbaj greu de reprodus și care ar face să roșească și un domn care lucrează pe șantier”.

„Nu cred că dânsele știu, dar amenințările și hărțuirea sunt fapte penale. Și nu aş vrea să cred că ele pe bune își doresc să mă hărțuiască. Mai mult, sunt convinsă că multele mesaje de amenințări și jigniri au fost doar niște scăpări.

Căci altfel, aş fi nevoită să apelez la poliție și la un avocat ca să nu mai fiu hărțuită. Lupta lor nu este cu mine. Nu avem nimic de împărțit. Nu am vorbit niciodată personal cu domniile lor și nici nu am de ce. Le doresc liniște, înțelepciune și să își rezolve problemele așa cum trebuie, corect, și cu cine trebuie”, a încheiat atunci Bianca.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter