Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 12:46

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat anul trecut, după mai bine de patru ani în care s-au luptat în instanță. Artista a povestit acum cum s-au desfășurat lucrurile între ea și fostul ei soț și cum au ajuns la divorț, deși la început s-au iubit foarte mult.

În ultimii ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ținut primele pagini ale ziarelor, după ce și-au aruncat cuvinte dure pe parcursul divorțului lor. Cei doi au împreună doi băieți care au rămas să locuiască cu mama lor, în Constanța.

Claudia Pătrășcanu, despre povestea de iubire cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu spune că Gabi Bădălău a fost cel care a făcut tot posibilul să o cucerească și că, la a dpua întâlnire, un călugăr le-a prezis că vor rămâne împreună. Susceptibilă la început, lucrurile au început să se așeze pentru cei doi, mai ales în momentul în care artista a rămas însărcinată după doar patru săptămâni.

Cântăreața a povestit în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță, cum au decurs primele întâlniri cu fostul ei soț, întâlniri de care își amintește cu drag și emoție.

„Nu ne-am întâlnit întâmplător. Ieșisem dintr-o relație, eram singură de un an de zile, el mă tot căuta. Nu avea numărul meu de telefon, cum era înainte mesenger, și tot îmi scria. Tot felul de insistențe. Nu am vrut să îi dau numărul meu de telefon. Era genul de persoană căreia îi plăceau femeile cunoscute. Cred că nu eram singura pe care o aborda. După patru luni am acceptat să mă văd cu Gabi, iar prima noastră întâlnire ne-am plimbat cu mașina. Ne-am dus până la Ploiești, el a venit cu două prăjituri, am mâncat cu o linguriță din prăjiturile respective”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

„A doua zi am fost împreună la o mănăstire, la Ghighiu. Și acolo s-au întâmplat niște lucruri ciudate pentru noi atunci. În momentul în care am ieșit din mănăstire ne-a oprit un călugăr și ne-a spus că vom rămâne împreună. Ne-a bușit râsul, și pe mine și pe el, am zis că e o glumă”, a mai spus artista.

Încetul cu încetul lucrurile au început să prindă contur între ei și au început o relație serioasă.

„Ne-am văzut și a treia oară, și a patra oară și a cincia oară și așa am început să avem o relație. El venea mai mult și locuia cu mine, la mine în apartament și mai departe s-a legat totul de la sine. Gabi nu a făcut nimic uau ca să mă cucerească. A fost ceva simplu între noi, ceva normal”, a explicat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a primit o factură uriașă la curent: „Așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva”

Citește și: Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu: „Mi-a traumatizat băieții!”

A rămas însărcinată după o lună de relație

Claudia a rămas însărcinată la scurt timp după ce relația ei cu Gabi Bădălău a devenit serioasă. Nu formau un cuplu de nici o lună când artista a aflat că va deveni mamă.

„Foarte rapid am rămas însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu. Era o perioadă a mea în care nu trebuia să rămân însărcinată”, a dezvăluit artista în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Gabi Bădălău a fost foarte fericit când a aflat de apariția bebelușului, acela fiind și momentul în care a decis să o prezinte pe iubita lui, familiei.

„El și-a dorit foarte tare să mă prezinte familiei. Atunci când a aflat că sunt însărcinată, Gabi a venit la ușa mea foarte fericit, a zis că își dorește copilul. Eu am fost cea care avea o teamă, nu știam ce se va întâmpla. Am înțeles de la el că a avut o discuție cu familia, cu tatăl, care tatăl de atunci nu a fost de acord cu copilul. Gabi și-a dorit foarte tare. Într-un final probabil că i-a convins și pe 8 martie el și-a dorit să îi cunosc familia. Am fost invitată la un restaurant și acolo i-am cunoscut familia și o parte din prieteni. Familia m-a plăcut, la început nu ai cum să cataloghezi un om sau cum sa-ți dai seama. Și ei m-au plăcut, și eu pe dumnealor”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Însă, ea spune că nu crede că mama și tatăl lui Gabi Bădălău au acceptat-o vreodată cu adevărat.

„După tot ce s-a întâmplat acum, eu cred că nu (m-au acceptat). Cred că dacă m-ar fi acceptat cu sufletul în viața lor, ne-ar fi ajutat acum să fim bine. Nu neapărat împreună, poate și separat. Cred că pe undeva în sinea dumnealor nu m-au dorit pentru fiul lor”, a precizat artista.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, în ținute identice la tribunal. Cât costă trench-ul negru purtat

Claudia Pătrășcanu, despre situația financiară a fostului ei soț

Claudia a explicat că niciodată nu a fost atrasă de banii lui Gabi Bădălău, mai ales că acesta nu avea niciun leu în momentul în care s-au căsătorit.

„Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani pentru că în momentul acela Gabi era falimentat. Era supărat și necăjit pentru că nu mai avea niciun ban. Am spus că nu e nicio problemă, stăm la mine, găteam în casă, nu eram doritoare să ies la restaurante. Mergeam mai mult în familia lui și să gătea acolo. Cam așa am trăit. Poate lumea a crezut că eu l-am luat pe Gabi pentru bani. Niciodată”, a dezvăluit cântăreața.

„Nu am fost genul care să mergem să facem cele mai luxoase vacanțe. Nici nu le-am cerut”, a mai spus ea.

Mai mult, vedeta a spus că tatăl fostului ei soț i-a cumpărat acestuia o casă, în Bolintin, unde s-au mutat ulterior.

„Ne-a ajutat tatăl lui Gabi, ne-a cumpărat o casă, i-a cumpărat o casă. Ne-am mutat în Bolintin. Eu nu m-am opus pentru că, așa cum spunea tata, trebuie să îți urmezi bărbatul. Și mi-am urmat bărbatul. Iar eu am fost trup și suflet pentru familie, pentru fostul meu soț, i-am fost loială, nu cred că i-am ieșit nici din cuvânt. Dar nu se rezumă totul numai la asta, când îți dai seama că ești nefericit și trăiești singur în doi”, a explicat ea.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că e terorizată de Gabi Bădălău: „Sunt urmărită de câteva luni”

Când s-a produs ruptura dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu spune că relația ei cu Bădălău s-a stricat în momentul în care familia lui i-a dat acces la bani.

„Din cauza banilor pe care familia lui i-a pus la dispoziție, nu se mai înțelegea nimeni cu el. Avea atât de mulți bani, nu mai venea pe acasă, nu îl mai interesa nici familia, nici copiii. Își făcuse o amantă. Eu, ca femeie aveam nevoie de el, nu să trăiesc singură cu copiii. Aveam nevoie d eun bărbat lângă mine, aveam nevoie de stâlpul familiei. Era de negăsit”, a povestit artista.

„Nu mai venea acasă, nu se mai implica, nu mai avea dorință de venit acasă. Pleca de la 11,12 ziua și venea a doua zi la 5-6 dimineața. Și un an de zile așa s-a întâmplat”, a precizat ea.

Acela a fost momentul în care Claudia a decis să divorțeze, însă Gabi Bădălău nu a fost de acord.

„Am pus punct, am zis că vreau să divorțez. (…) Urlam de nefericire, eram ținută în casă, urlam între pereți. Acest divorț nu a vrut să mi se dea. A zis exclus: dacă tu vrei să divorțezi de mine o să fac aia, o să fac aia, presiuni, amenințări. Și de aceea am ajuns aici. Și normal că tot eu am băgat actele de divorț în instanță. Apoi a început mama lui cu tot felul de presiuni, de răutăți. Și am ajuns aici în situația în care nici nu ne mai vorbim, în care s-au adresat zeci de jigniri și mai târziu copiii vor afla”, a afirmat Claudia Pătrășcanu, care spune că în momentul în care s-a măritat cu Bădălpu i s-a interzis să mai cânte.

„Mi s-a interzis să mai cânt. Familia din familia respectivă nu lucrau. Mi-a lipsit muzica, mi-a lipsit foarte mult”, a subliniat ea.

Cel mai mare regret al Claudiei Pătrășcanu

După toate evenimentele prin care a trecut în ultimii cinci ani, Claudia Pătrășcanu susține că are un singur regret: că nu a rămas în relații bune cu tatăl copiilor ei.

„Regretul meu este că în aceste momente noi nu am ajuns să ne înțelegem. Chiar dacă nu mai suntem pe aceeași lungime de undă și nu mai vibrăm împreună și s-a dus pasiunea, mai bine punem punct și rămânem părinți, dar să rămânem și într-o relație frumoasă. Dar noi nu am reușit. Eu cred că dacă nu erau anumite persoane care să se bage în relația noastră, noi rămâneam într-o relație foarte frumoasă, civilizată pentru copii. În căsnicia noastră și în relația noastră de părinți au fost persoane care s-au băgat. Și nu e bine”, a mărturisit artista.

În cele din urmă, cântăreața a ajuns o concluzie: că o relație este mai bună dacă nu există la mijloc un act.

„Mai bine stai necăsătorit. Zici că nu te ține un act, dar pe mine m-a ținut prin procese aproape patru ani actul acela. Diverse persoane au intervenit și s-au băgat foarte mult și în căsnicie și după ce s-a terminat căsnicia”, a precizat Claudia Pătrășcanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Claudia Pătrășcanu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter