Cleopatra Stratan, cel mai bine plătită din familie! Și-a depășit tatăl și soțul ca onorariu. Cât costă să îți cânte și alți artiști / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:51

Cleopatra Stratan s-a lansat cu piesa “Ghiță” sub aripa protectoare a celebrului său tată, Pavel Stratan, iar astăzi notorietatea de care se bucură tânăra artistă se vede inclusiv în onorariul pe care îl percepe la cântări. Potrivit surselor Unica.ro, cântăreața este cel mai bine plătită artistă din familie, ea depășindu-și tatăl și soțul ca bani. Pe lângă muzică, Cleopatra și soțul ei, Edward Sanda, mai au venituri consistente și dintr-o afacere cu haine, de care se ocupă împreună. Unica.ro vă aduce detalii exclusive și despre onorariile altor artiști celebri.

Câți bani te costă să îți cânte Cleopatra Stratan la petrecere? Ei bine, artista percepe un onorariu de 3000 de euro dacă este vorba de o cântare în aer liber. În cazul unui eveniment privat, suma ajunge la 4000 de euro, iar dacă este vorba de un concert pentru Diaspora, tariful ajunge la 4500 de euro.

Cleopatra Stratan e mai scumpă ca soțul ei, Edward Sanda

În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara Capitalei, se mai adaugă niște costuri suplimentare, întrucât artistei și echipei sale trebuie să i se asigure deplasarea, cazarea și masa.

Dacă destinația este departe de București, atunci vedeta va veni cu avionul, așa că, pe lângă onorariu, trebuie alocată o sumă și pentru două bilete de avion. Dacă transportul este asigurat cu mașina, atunci se adaugă 3 lei/ km.

În ceea ce privește cazarea, artista solicită o cameră dublă și alta single.

În ceea ce privește masa, costurile se ridică la 100 lei/ persoană diurna sau se achită consumația pentru 3 persoane.

Ce onorariu percepe Pavel Stratan

Edward Sanda aduce ceva mai puțini bani acasă decât soția lui, Cleopatra Stratan. Artistul percepe onorariul de 2200 de euro pentru un eveniment privat sau în aer liber, iar pentru Diaspora onorariul crește cu doar 300 de euro, respectiv 2500 de euro.

La aceste sume, se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și mâncare, dacă evenimentul nu este în București.

Cleopatra Stratan, cel mai bine plătită din familie! Și-a depășit tatăl și soțul ca onorariu. Cât costă să îți cânte și alți artiști / Exclusiv

Tariful este 3 lei/ km parcurs cu mașina. Pentru cazare trebuie asigurate două camere duble și o cameră single. Iar la masă trebuie achitate costurile pentru 5 persoane sau diurna 100 / persoană.

Pentru a-ți cânta Pavel Stratan, bugetul trebuie să fie unul consistent. Artistul are un onorariu de 2800 de euro, iar pentru Diaspora acesta ajunge la 4000 de euro.

Citește și:  Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despărțiți jumătate de an: “Am considerat acest obstacol ca pe o oportunitate și un test în relația noastră” / Interviu exclusiv

Pentru evenimentele care sunt în afara orașului natal, respectiv Chișinău, Pavel Stratan solicită pentru transport fie 2 bilete de avion, fie 3 lei/ km.

Pentru cazare are nevoie de 2 camere single, iar masa este asigurată pentru 2 persoane sau se plătește o diurnă 100 lei/ persoană.

Noaptea Târziu începe de la 4500 de euro

Cleopatra Stratan, cel mai bine plătită din familie! Și-a depășit tatăl și soțul ca onorariu. Cât costă să îți cânte și alți artiști / Exclusiv

Adrian Popescu (Cuza), Horaţiu Cuc (Cuc) şi Emanuel Popescu (Emi) se vând bine sub titulatura de “Noaptea Târziu”, așa că băieții percep 4500 euro pentru a participa la un eveniment în aer liber sau într-un mall.

Cheltuielile cresc dacă cei trei componenți au nevoie de transport, cazare și masă, respectiv 4 lei/km, 3 camere duble și masă pentru 6 persoane sau diurnă 100 lei/ persoană.

Claudia Pătrășcanu cântă de la 2500 de euro în sus

Claudia Pătrășcanu are tarife diferite în funcție de durata pentru care e solicitată, indiferent că vorbim de eveniment în aer liber, mall sau vreo petrecere privată.

Mai exact, potrivit surselor Unica.ro din lumea muzicală, artista solicită 2500 de euro pentru un program artistic de 45 de minute.  În cazul în care artista rămâne la eveniment 90 de minute, suma percepută este de 3300 de euro. Durata maximă pentru care Claudia Păstrășcanu poate rămâne la un eveniment este de două ore și un sfert pentru care trebuie să scoateți din buzunar 4400 de euro.

Cleopatra Stratan, cel mai bine plătită din familie! Și-a depășit tatăl și soțul ca onorariu. Cât costă să îți cânte și alți artiști / Exclusiv

Pentru Diaspora, pretențiile financiare variază între 3500 de euro și 5400 de euro.

Dacă evenimentul la care artista este solicitată să cânte este în afara Bucureștiului, suma alocată pentru eveniment crește, întrucât se adaugă și alte cheltuieli: transportul 3 lei/km, cazare – 3 camere duble și una single, iar masa trebuie asigurată pentru 8 persoane sau diurna 100 lei/ persoană.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a primit o factură uriașă la curent: „Așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva”

Ce tarife percepe trupa Mandinga

La fel ca și Claudia Pătrășcanu, trupa Mandinga are mai multe oferte de preț pentru cei care vor să se distreze pe muzica lor. Onorariul celor 5 artiști pornește de la 4000 de euro pentru 45 de minute și poate ajunge până la 7200 de euro pentru un program artistic de 2 ore și un sfert.

Pentru club – bal – prețul lor este mai atractiv, respectiv 2800 de euro.

Pentru Diaspora, prețurile variază între 4500 și 7500 de euro.

Cleopatra Stratan, cel mai bine plătită din familie! Și-a depășit tatăl și soțul ca onorariu. Cât costă să îți cânte și alți artiști / Exclusiv

Oferta este valabilă doar pentru evenimentele din Capitală. La orice deplasare în afara Bucureștiului, se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și masă, care nu sunt deloc de neglijat, având în vedere că sunt 5 componenți plus staff-ul.

Pentru transport, se calculează 4.2 lei/km.

În ceea ce privește cazarea, trebuie asigurate în total 7 camere, respectiv 5 camere duble și 2 camere single. Se poate opta fie pentru diurnă 100 lei/ persoană, fie masă pentru 12 persoane.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter