Claudia Pătrășcanu, anunț surprinzător la început de an. „Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior…”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 18:10

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) a început noul an cu un anunț neașteptat pentru fanii ei.

Cântăreața este divorțată în mod oficial de Gabi Bădălău, după ce în 2022, despărțirea a fost pronunțată la tribunal. Iar acum își poate crește în liniște băieții (Nicholas și Gabriel).

Cântăreața a început noul an cu un anunț important

Claudia Pătrășcanu are planuri mărețe pentru viitor și lucrurile se pot schimba radical în familia ei. Asta pentru că a precizat în primele zile ale acestui an că ar fi dispusă să mai facă un copil. Băieții i-au zis că își mai doresc un frățior sau o surioară, așa că a început să se gândească serios la această variantă. Și, cel mai probabil, când va găsi bărbatul potrivit, le va îndeplini copiilor dorința.

Anul acesta, eu am uitat să-mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine. Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, despre dorința lui Gabi Bădălău ca băieții să locuiască la el. „Vrea să facă mai mult rău!”

Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului. – a transmis Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram.

Cu toate că ia în calcul și varianta de a mai face un copil, Claudia Pătrășcanu spune că cel mai important este acum să își găsească un partener potrivit. Să fie un “bărbat adevărat, de încredere și puternic”.

Clar am alte obiective, nu doresc să le fărâm dorința, doresc doar să aștept și să urmez calea cea mai dreaptă în alegeri.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru Gabi Bădălău. Ce le-ar spune afaceristului fiilor lor despre solistă

Să fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, să avem lucruri în comun și s-mi fie cel mai bun prieten. Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic. – a adăugat vedeta.

Artista își dorește un „bărbat adevărat”

Claudia Pătrășcanu este de părere că un bărbat adevărat nu ar trebui să se plângă când dă de greutăți, ci să încerce să găsească soluții pentru a le depăși.

Bărbatul adevărat știe sa depășească întotdeauna dificultățile și să rezolve probleme. Știe sa caute soluții și rezolvare.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu ar fi apelat Poliția de Frontieră pentru a-l împiedica pe Gabi Bădălău să iasă din țară cu fiii lor

Orice s-ar întâmpla în viață, important este sa te poți controla și sa nu decazi, să ai demnitate și bărbăție! – a mai completat artista.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal după pronunțarea divorțului

Pronunțarea divorțului nu a dus și la încetarea conflictului dintre cei doi foști soți. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au continuat să-și arunce reproșuri grave după tribunalul a stabilit separarea lor.

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe fostul soț că ar încerca să “o bage la închisoare”.

Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă. Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu.

I-am crescut de la zero luni singură zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii –  spunea Claudia Pătrășcanu, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter