Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația cu copiii și o viitoare căsătorie: „Nu am să rămân singură”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 18:07

Claudia Pătrășcanu a vorbit, luni, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, despre relația pe care o are cu cei doi copii, la scurt timp după ce instanța a decis ca aceștia să rămână în grija ei. Vedeta a câștigat lupta privind domiciliul copiilor, în urma divorțului de Gabi Bădălău.

După 3 ani în care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au umblat pe ușile tribunalelor pentru custodia celor mici, instanța a decis ca domiciliul celor doi băieți să fie la mama lor.

Claudia Pătrășcanu, fericită după ce a primit custodia celor doi copii

Claudia a povestit în emisiunea de la Pro Tv că are o relație extrem de apropiată cu cei doi copii ai săi. Ea și-a amintit despre momentele în care aceștia erau mici, dar a vorbit și despre planurile de viitor și ce și-ar dori să se întâmple în viața celor doi băieți.

„Mi-aș dori să mai fie mici, deși acum e perioada frumoasă când îți spun ceea ce simt și ceea ce gândesc. Poți să comunici cu ei, să te sfătuiești, să le spui ce ai pe suflet. Ei să te întrebe, tu să le răspunzi. Când erau mici, îmi plăcea că erau așa… îi luam în brațe, îi ridicam hop-țop”, a spus ea.

Întrebată dacă se gândește în acest moment la un nou mariaj, vedeta a mărturisit că e mult prea devreme să ofere un răspun, însă a dat asigurări că nu va rămâne singură.

„Să îmi refac viața, da. Dar să mă căsătoresc, nu știu. E mult prea precoce. Nu sunt genul -bine că am divorțat, hai să mă mărit iar-. Uite, la mine a durat aproape mai mult divorțul decât căsnicia. Dar nu am să rămân singură.”, a spus Claudia în emisiunea de la Pro Tv.

Fosta solistă a trupei Exotic: „Vreau să fiu o soacră tânără”

Atunci când a punctat că va exista și momentul când cei doi copii vor pleca la casele lor, Claudia a spus că se gândește tot timpul la binele lor și că își dorește ca aceștia să își întemeieze o familie cât mai devreme. Vedeta a și glumit precizând că vrea să fie o soacră tânără.

„Nu sunt egoistă. Până la urma urmei eu am învățat o vorbă „venim singuri pe lume și plecăm tot singuri” și atunci nu sunt egoistă, iar copiii trebuie să prindă aripi și să îi lași să zboare. Vreau să fiu soacră tânără și ei să se căsătorească de tineri, nu la 40 de ani. Și tatăl lor s-a căsătorit de tânăr, la 27 de ani”, a spus ea.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, despre dorința lui Gabi Bădălău ca băieții să locuiască la el. „Vrea să facă mai mult rău!”

Mama Claudiei s-a apucat de cântat la 62 de ani

Cântăreața a vorbit și despre relația pe care o are cu mama ei, care se află în prezent la Constanța. Ea a mărturisit că aceasta s-a reapucat recent de cântat, o pasiune pe care o avea încă de tânără, dar pe care nu a putut să o ducă până la capăt.

„Mama e foarte bine, e la Constanța. E sănătoasă, ceea ce e important. Vrea să își urmeze visul, s-a apucat de cântat la 62 de ani. Ea a cântat muzică populară înainte de căsnicie, dar tata nu a lăsat-o a zis „stai acasa crești copiii”. Cumva a suferit că nu a putut să își ducă visul mai departe și acum…. Dar niciodată nu e prea tarziu pentru ceva”, a povestit cântăreața.

În emisiunea de luni, Claudia Pătrășcanu a venit însoțită de bandul alături de care și-a lansat cea mai recentă piesă, „Mie să imi dai iubirea toată”.

Sursă foto: Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter