Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019. De atunci, fosta pereche luptă în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor, Gabriel și Nicolas. În prezent, băieții cuplului locuiesc în Agigea, alături de solistă și de mama ei.

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

În mediul online, artista a dat impresia că formează un cuplu, la aproape 2 ani de la separarea de fostul soț. La Insta Story, pe o fotografie cu un cuplu luând micul dejun, Claudia a scris: „N-am nimic de spus… Vrei să spui tu ceva?”.

De asemenea, cu o lună și jumătate în urmă, cântăreața scria în dreptul unui selfie: „Nici nu aveți idee cât de frumoasă poate deveni o femeie, atunci când se simte iubită!😊❤️”.

Curând, artista ar putea dezvălui cine este bărbatul misterios care i-a readus zâmbetul pe buze. Deși au petrecut un weekend împreună în calitate de familie, Claudia și Gabi nu-și doresc să se împace.

Săptămâna trecută, fostul cuplu s-a întâlnit la tribunal. În continuare, solista îl acuză pe fostul ei soț că vrea să-i „ia copiii”. „A fost ok la munte. Eu mi-am dorit să-i apropii pe copii, deoarece copiii nu-și mai doresc să meargă la tatăl lor și motivul îl știe și el. Cumva, am vrut și îmi doresc în continuare să-i ajut.

Citește și:

Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu în timpul căsniciei lor

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Pare însă că tatăl dorește să-i ia de lângă mine. Cred că nu se gândește la copii. Se gândește să facă rău în continuare, să-mi facă mie rău, dar răul se duce către copii”, a spus artista, potrivit Spynews.

„Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există [șanse de împăcare]”, a declarat și Gabi Bădălău.

La sfârșitul lunii martie, însă, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că Gabi ar vrea să se împace cu solista. „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața”. „Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Un timp, Gabi a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu (39 de ani). S-au despărțit de mai multe ori, iar în prezent nu este clar dacă mai sunt sau nu împreună. Bianca are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), din fostul mariaj cu Victor Slav (40 de ani). Modelul a mai fost căsătorit și cu fostul om de afaceri Alex Bodi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter