Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima

De Oana Savin, pe

Madonna (64 ani) își trăiește din plin viața. Se pregătește de un turneu uriaș, iar pe plan sentimental, lucrurile par să stea destul de bine pentru celebra artistă.

„Regina muzicii pop” are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. De curând, artista s-a despărțit de fotomodelul Andrew Darnell.

Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr

Madonna are un nou bărbat în viața ei, după ce zilele trecute s-a despărțit de modelul Andrew Darnell.

Vedeta are acum o relație cu boxerul Josh Popper, în vârstă de 29 de ani, care îl antrenează pe unul dintre copiii Madonnei, la o sală din New York, potrivit Daily Mail.

Artista a fost văzută îmbrățișându-și noul iubit într-o serie de fotografii postate pe Instagram.

Purtând haina de mătase neagră cu care a fost îmbrăcată la petrecerea de după ceremonia premiilor Grammy din luna fabruerie, Madonna poate fi văzută apăsându-și buzele pe umărul lui Popper și strângând brațul lui, în timp ce bărbatul își încordează mușchii, la sală.

„Într-o cultură condusă de bărbați, există întotdeauna excepții”, a scris artista în postarea de pe Instagram, urmată de o poză cu vedeta îmbrățișând un sac de box cu mesajul: „E greu de ignorat realitatea… că majoritatea femeilor sunt demolate”.

Fotografiile au fost postate pe rețelele de socializare, la câteva zile după ce Madonna a fost criticată pentru apariția de la premiile Grammy, unde a fost greu de recunoscut.

Citește și: Madonna, urâțită de operațiile estetice suferite? Medicul estetician dă verdictul

Citește și: Pink, declarații fără perdea despre Madonna și primii ani în showbiz: „Nemernicii ăia nu s-au putut pune cu mine”

Citește și: Momente grele pentru Madonna! Artista și-a pierdut fratele și s-a despărțit și de iubitul tinerel

Citește și: Vanilla Ice susține că Madonna l-a cerut în căsătorie: „Lucrurile mergeau nebunesc de repede”

Cine este Josh Popper, noul iubit al „reginei muzicii pop”

Josh Popper a postat și el pe social media o fotografie în care apare ținându-și brațele în jurul vedetei pop, fiind flancat de trei prieteni, în fața unui ring de box.

Potrivit unor surse, această manifestare publică de afecțiune nu a fost doar pentru spectacol, iar Madonna și boxerul au o relație romantică.

Popper deține acum o sală de box din Manhattan, însă înainte de asta vondea asigurări de viață.

O sursă a dezvăluit că Popper, un atlet vedetă care a crescut în Egg Harbor Township din sudul orașului New Jersey, îl antrenează pe unul din copiii Madonnei.

Nici Josh Popper și nici Madonna nu au vorbit public despre relația lor, însă au împărtășit fotografii în care apar împreună, pe rețelele de socializare.

Spre deosebire de iubita lui superstar, Popper se bucură de o viață relativ modestă.

A fost un jucător defensiv promițător pentru Universitatea Rowan din Glassboro, pe care a absolvit-o în anul 2015. Mai târziu a dat probele pentru două echipe NFL, însă fără succes.

Potrivit contului său de LinkedIn, bărbatul a devenit vânzător de asigurări autorizat la New York Life. Odată cu pandemia de COVID-19, luptătorul și-a deschis propria sală de sport, la etajul trei al unei clădiri, unde este unul dintre cei câțiva antrenori care predau box adulților și copiilor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată noul iubit al Madonnei

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter