Claudia Neghină și-a botezat fiica în Ibiza. „A fost ceva restrâns”

De Adelina Duinea, pe

Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima oară pe 21 aprilie 2021. Modelul a dat naștere unei fetițe, Sofia (6 luni). „Cea mai frumoasă zi din viața mea. (…) Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea… și sentimentul este reciproc!”, a scris Claudia atunci în mediul online.

Claudia Neghină și-a botezat fiica în Ibiza. „A fost ceva restrâns”

Botezul Sofiei a avut loc în septembrie 2021, în Ibiza, la o biserică ortodoxă și cu un preot român. „Am avut emoții. (…) Am o fetiță foarte cuminte, nu a plâns deloc, decât în momentul în care a scufundat-o în apă. Este o fetiță foarte, foarte fericită, dovada că dacă mama e fericită, copilul e fericit”, a declarat Claudia Neghină în emisiunea „La Măruță”.

„A fost ceva restrâns, cam 30 de invitați. (…) Am ales Ibiza pentru că eu acolo stau în timpul verii. (…) A fost exact cum mi-am dorit. Am vrut ca cea mică să se simtă bine, să nu avem foarte mulți invitați să nu o obosească, nici pe mine să nu mă obosească. Până la urmă, botezul îl faci pentru copil și așa am simțit eu. Cel mai bine e să faci lucrurile așa cum le simți”, a mai spus modelul.

Întrebată dacă se vede devenind din nou mamă, Claudia a completat. „Nu știu. Sofia a venit întâmplător și a fost cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Niciodată nu spun niciodată. De când a apărut ea în viața mea am lăsat totul să vină de la sine. Nu mi-am mai făcut planuri și am observat că viața e mult mai frumoasă când lași lucrurile să se întâmple așa cum trebuie. Nu-mi fac planuri pe termen lung și încerc să nu fiu o mamă panicată”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Claudia Neghină, revenire spectaculoasă în formă după naștere

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol în prezent. „Îmi vine să-mi plâng de milă”

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

Primele imagini cu chipul fiului lui Dani Oțil. „Shhhh! Să nu afle Dani!”

„Sofia are trei nașe, două spirituale și una propriu-zisă. Una dintre nașele spirituale este prietena mea de când eram mică, mică, de când am locuit în același bloc. A doua nașă spirituală este Natalia, cea care în glumă mi-a zis că sunt însărcinată. Noi glumeam, dar chiar eram. Și a treia este cea care a fost și nașa la biserică, Mădălina, care este prietena mea, avem o relație deosebită”, a mai povestit Claudia.

Cum a ales Claudia Neghină numele fiicei sale

„Tot timpul mi-au plăcut copiii și am lucrat cu ei. Eu am făcut liceul pedagogic. Multe prietene au copii și mi-e foarte drag de ei. Nu am avut niciodată instinctul matern. Am avut cumva presimțirea că o fetiță mă așteaptă. Nu știu de ce”, a povestit Claudia în ianuarie 2021, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Cred în spiritualitate. Chiar în ziua în care am aflat că o să am o fetiță, nu a fost un vis, a fost o certitudine, m-am trezit din somn și am avut numele în gând, Sofia. Chiar nu cunosc pe nimeni Sofia. Nu am pe nimeni în familie, nu m-am uitat la vreun film. A fost un semn”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter