Cine va fi marele câștigător Survivor România 2022. Ce prezic cotele de la casele de pariuri

De Unica.ro, pe

Survivor România 2022 se apropie de final. După aproape trei luni de concurență acerbă, participanții rămași în competiție se apropie de momentul desemnării marelui câștigător. Un singur Războinic sau Faimos va pleca din Republica Dominicană cu 100.000 de euro.

Cine va fi marele câștigător Survivor România 2022. Ce prezic cotele de la casele de pariuri

Potrivit cotelor de la casele de pariuri din acest moment, lupta se duce între doi Războinici, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, a căror cotă este de 4.50. Pe poziția a treia se află Ștefania Ștefan, cu o cotă de 5.50.

Urmează în ordine: TJ Miles (7.00); Oana Ciocan (8.00); Elena Chiriac (10.00); Marian Drăgulescu (10.00); Alex Delea (15.00), CRBL (20.00); Blaze (50.00); Alexandra Duli (50.00); Mariana Fica (150.00); Relu Pănescu (150.00); Mihaela Stan (200.00) și Doru Răduță (300.00).

În presă se vehiculează speculații potrivit cărora, într-adevăr, un Războinic ar urma să plece acasă cu marele premiu. Teoria a fost întărită de Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon Exatlon, dar și de mai mulți alți foști concurenți de la Survivor România.

„Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic? Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un Războinic. Pariez pe Ionuț Popa”, a scris Vladimir Drăghia pe Facebook.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după Survivor România

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Ionuț Popa are 33 de ani și este antrenor personal. Bărbatul are un fiu, David, și își dorește să intre în cartea recordurilor.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de burpee-uri într-o oră”, mărturisea Ionuț Popa în urmă cu ceva timp, în mediul online. Ionuț a mai participat în trecut în show-ul „Ninja Warrior” de la Pro TV.

Alexandru Nedelcu are 36 de ani și este jucător de fotbal. Sportivul locuiește în București cu iubita lui, Corina, alături de care are o fiică.

Ștefania Ștefan este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara, iar printre pasiunile sale se numără sporturile de iarnă și online streaming-ul.

Războinica reușește să strângă pe lună între 3.000 și 5.000 de dolari. Tânăra primește 250 de dolari pentru fiecare 100 de abonați. În prezent, pe platforma pe care face streaming, Ștefania, sub pseudonimul Maeviis, are 7.000 de abonați, notează CANCAN.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter