Cine sunt cei 12 Faimoși de la „Survivor România” 2022. Emisiunea se va difuza la Pro TV

De unica, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 17:16

Din 2022, „Survivor România” revine pe Pro TV. Și de această dată, gazda show-ului va fi Daniel Pavel (44 de ani). Prezentatorul va însoți concurenții acestui nou sezon și le va fi alături celor de acasă pe parcursul întregului proiect.

Cine sunt primii 6 Faimoși de la „Survivor România” 2022. Emisiunea se va difuza la Pro TV

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă Pro TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a anunțat Antonii Mangov, directorul de programe Pro TV, la începutul lunii noiembrie.

Până acum, postul Kanal D avea drepturile de difuzare ale show-ului lansat pentru prima dată în 1997, în Suedia.

Primul „Faimos” este CRBL. „Da, eu sunt. Pregătit întotdeauna! Sunt foarte pregătit și o să fie foarte, foarte frumos! Sper să mă distrez cât mai mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase”, a declarat artistul la „Măruță”. Andreea Tonciu este a doua concurentă din echipa Faimoșilor. „Trebuie să fac antrenamente mai ales pe tocuri. Dragilor, o să cunoașteți adevărata fața a lui Tonciu!”, a declarat modelul.

TJ Miles este cel de-al treilea concurent. „M-am născut pregătit”, a declarat vloggerul. Otilia Bilionera este cea de-a patra concurentă. „Aș vrea eu să plec cu tocurile, aș și dormi cu ele”, a glumit solista. Emil Rengle este cel de-al cincilea concurent. „Habar nu am ce fac. Vedem!”, a declarat dansatorul. Cea de-a șasea concurentă este Xonia. „Sunt super încântată! Foarte pregătită! Abia aștept!”, a declarat cântăreața.

„Acum suntem prieteni, acolo vom vedea”

Cel de-al șaptelea concurent este Cătălin Zmărăndescu. „Eu m-am născut pregătit. Nu am probleme de genul acesta”, a declarat luptătorul. Cea de-a opta concurentă este Roxana Ciuhulescu. „Cel mai tare mă sperie distanța de familie, de copii, mai ales că pe 14 februarie fiica mea împlinește 14 ani. Nu mă gândesc la sumă, nu am plecat cu ideea de câștiga premiul cel mare, este o încercare și o provocare mare. După 8 ani de zile m-am întors în familia Pro TV”, a declarat jurnalista.

Cel de-al nouălea concurent este fostul jucător de fotbal Robert Niță. „Sunt în lumea mea. Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume. Fiți buni azi, fiți buni mâine, pentru că cineva vă va vedea la un momente dat!”, a declarat fostul sportiv. Cea de-a zecea concurentă este Laura Giurcanu. „Foarte bine fac, sunt pregătită! Eu așa zic”, a declarat modelul.

Cel de-al unsprezecelea concurent este Radu Itu. „Acum suntem prieteni, acolo vom vedea”, le-a spus artistul colegilor lui. Cea de-a douăsprezecea concurentă este Elena Chiriac. „Sunt mai pregătită ca niciodată. Eu m-am antrenat dinainte să știu că voi merge la Survivor. De când am aflat, mă antrenez și mai intens”, a declarat sportiva.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter