Cine este Vera Miron de la Survivor România 2021

De Unica.ro, pe

Patru noi concurente au intrat în competiția Survivor România 2021. Una dintre acestea este Vera Miron. Vera va face parte din echipa Războinicilor. Inițial, competiția a început cu 24 de concurenți împărțiți în două echipe, 12 Faimoși și 12 Războinici.

Cine este Vera Miron de la Survivor România 2021

Vera Miron, în vârstă de 34 de ani, este originară din Brașov și o cunoștință de-a fostei gimnaste Ana Porgras (27 de ani), Faimoasa eliminată săptămâna trecută din competiție.

Noua concurentă este mama unui băiețel în vârstă de 7 ani, Lucas, pe care îl crește singură, după ce a divorțat de tatăl acestuia. Mama Verei (70 de ani) va avea grijă de Lucas în timpul în care ea va participa în competiția sportivă difuzată de Kanal D, informează WOWbiz.

Vera s-a înscris în competiția Survivor România la îndemnul fiului ei, care o așteaptă acasă cu marele premiu pentru ca familia să-și poată cumpăra o casă. Câștigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu suma de 250.000 lei. Vera a devenit antrenor de fitness după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme la un an de la nașterea fiului ei.

În București a antrenat mai multe vedete, iar, înainte să-și urmeze pasiunea pentru sport, a fost colaboratoare la Teatrul Național din București, timp în care se ocupa și de afacerea pe care o deținea alături de fostul soț, un bar din incinta teatrului.

În prima ei ediție, Vera a reușit să aducă două puncte echipei din trei intrări. Performanțele ei i-au bucurat mult pe Războinici, care își pun baza în ea și care cred că le va aduce în continuare puncte.

Citește și:

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021. A fost asistentă TV la Star Matinal

Cine este Irina Ceban de la Survivor România 2021. Este cunoscută în muzică drept Irisha

Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor România 2021: „Astea au fost jocurile colegilor”

Telespectatorii competiției derulate în Republica Dominicană au observat asemănările dintre povestea de viață a Verei și a Simonei Hapciuc, ambele mame singure. Simona este mama unui fiu, Dimitrie. „Am rămas însărcinată, dar tatăl lui Dimitrie a decis să dispară când a auzit.

Mi-a dat de ales, fie avortez, fie pleacă. Între noi fusese dragoste la prima vedere, vorbeam despre copii și căsătorie. Firul s-a rupt din cauza mamei lui. A fost părăsit de tatăl lui, părinții divorțând, și a fost crescut de mamă.

El și-a dorit copilul, dar mama lui nu. Nu a acceptat să îi dea drumul din cuib să își întemeieze o familie. Mama lui nu a acceptat să fie pe planul doi”, declara Simona în trecut, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter