Cine este și cum arată mama lui Smiley. Imagini de colecție cu cele mai importante femei din viața lui

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 17:44

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți artiști din România. Dacă toată lumea știe deja că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol, nu mulți sunt cei care știu cine este și cum arată femeia care i-a dat viață.

Cântărețul, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, este un familist convins. Iar asta se datorează femeilor din viața sa: mama și bunica lui.

Cine este mama lui Smiley

Mama lui Smiley nu este o persoană publică și a ales să rămână departe de ochii curioșilor, deși fiul ei este un artist celebru. Ioana Maria, pentru că așa se numește femeie care l-a adus pe lume pe îndrăgitul cântăreț, și-a susținut întotdeauna copiii în tot ceea ce ei și-au propus.

Potrivit Radio Impuls, mama lui Smiley a lucrat la Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice din Piteşti, în timp ce tatăl artistului a fost pilot de avion la Ministerul Apărării Naţionale.

Smiley este singurul din familia sa care are legături cu lumea artistică. Fratele lui, Filip, și-a ales un cu totul alt drum în viață, acesta absolvind Facultatea de Construcții.

Citește și: Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Andrei Tiberiu Maria a știut de mic copil că vrea să fie artist, iar cea care i-a fost alături la fiecare pas a fost mama lui. Iar eforturile ei au fost răsplătite. Fiul ei a devenit o mare vedetă și chiar și-a deschis propriul studio, HaHaHa Production.

De atunci, Ioana Maria a fost desemnată să aibă grijă de noul studio și de casa de producții a fiului ei.

Citește și: Smiley a dat lovitura! Artistul are piesa cea mai difuzată la radio

Smiley, mesaj emoționant pentru femeile din viața lui

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Smiley a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care este încjonurat de cele mai importante femei din viața lui: Gina, Jopephine, mama și bunica lui.

„În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis”, a scris artistul pe Facebook.

Smiley a afirmat, în urmă cu ceva timp, că le este recunoscător părințiilor lui pentru tot ceea ce are și este în momentul de față.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut şi vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formaţia Simplu. Probabil că asta m-a şi motivat. Fară să-şi dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar şi când şi-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, a declarat Smiley, potrivit Fanatik.

Artistul își vrea familia aproape

Și pentru că își iubește foarte mult familia, Smiley a decis să îi aducă mai aproape de el. Într-un interviu acordat Unica.ro, artistul a dezvăluit că părinții săi se vor muta lângă el și Gina, pentru a-și putea vedea nepoata crescând.

Citește și: Ce face Gina Pistol de când a încheiat contractul cu Antena 1. Smiley a publicat imaginile din casa lor

Citește și: Fiica lui Smiley, în culise la „Românii au talent”. Cum a filmat-o Pavel Bartoș / Video

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, a mărturisit Smiley.

Pentru că e o bucurie să îți vezi nepoții crescând, Ioana Maria, mama lui Smiley, și Ion Maria, tatăl artistului, au decis să își cumpere o casă chiar lângă cea în care locuiește fiul și nepoata lor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată mama lui Smiley

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter