Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021

De Unica.ro, pe

Patru noi concurente au intrat în competiția Survivor România 2021. Una dintre acestea este Raluca Dumitru. Vedeta și-a dorit să treacă prin experiența Survivor România pentru că îi place tot ce este nou și, totodată, periculos.

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021

„Sunt pregătită și fizic, dar și psihic. M-am cam înfometat săptămâna asta. Îmi e foame acum. Nu prea am dormit azi-noapte. Nu îmi e frică de nimeni din competiție. Nu mai am emoții. Îmi e somn și foame. (…)

Îmi e puțin teamă când mă gândesc că o să dorm în junglă. Cu mâncarea mai fac față. O să fiu irascibilă până mă obișnuiesc”, a declarat Raluca Dumitru, înainte să plece către Republica Dominicană.

Tânăra în vârstă de 34 de ani este antreprenor și vlogger. Încă din adolescență, Raluca a cochetat cu modellingul, ajungând ulterior în televiziune. Și-a dorit din copilărie să lucreze în televiziune, însă după ce visul i s-a îndeplinit, Raluca a realizat că își dorește mai mult, simțind după un timp că s-a plafonat.

Înainte de a se retrage, Raluca a fost asistentă TV la Antena Stars, în emisiunea Star Matinal, moderată la vremea aceea de prezentatorii Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu se va ocupa de conturile de socializare ale Ralucăi, cât timp ea va fi în Republica Dominicană. Cei doi au rămas foarte buni prieteni, după ce au părăsit echipa Star Matinal.

Citește și:

Cine este Irina Ceban de la Survivor România 2021. Va face parte din echipa Faimoșilor

Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor România 2021: „Astea au fost jocurile colegilor”

Cătălin Moroșanu, accidentare gravă la „Survivor România”. Care a fost verdictul medicului

„Dragii mei, am un anunț foarte important pentru voi. Din acest moment eu am preluat Instagramul Ralucăi Dumitru, pentru că ea se află în acest moment în Republica Dominicană. Va participa la Survivor România 2021”, a anunțat Răzvan Botezatu în mediul online.

Raluca se consideră o persoană ambițioasă și susține că mereu a reușit să atingă ceea ce și-a propus în viață. De-a lungul timpului, Raluca a colaborat cu mai multe emisiuni din diferite trusturi de televiziune, a făcut reclame și a avut mai multe apariții în videoclipuri muzicale.

Deși nu a făcut niciodată sport de performanță, fosta vedetă de televiziune a practicat, pentru a se menține în formă, pilates și aerobic. Ea spune că doar emoțiile de la începutul competiției i-ar putea pune mici probleme, însă după perioada de acomodare va arăta cu adevărat ce poate.

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial. Dacă va câștiga marele premiu, tânăra intenționează să-și cumpere un apartament și să investească într-un business.

Câștigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu suma de 250.000 lei. Raluca va face parte din echipa Faimoșilor. Inițial, competiția Survivor România 2021 a început cu 24 de concurenți împărțiți în două echipe, 12 Faimoși și 12 Războinici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter