Cine este Maria Chițu de la Survivor România 2021

De Unica.ro, pe

Patru noi concurente au intrat în competiția Survivor România 2021. Una dintre acestea este Maria Chițu. Maria va face parte din echipa Războinicilor. Inițial, competiția a început cu 24 de concurenți împărțiți în două echipe, 12 Faimoși și 12 Războinici.

Cine este Maria Chițu de la Survivor România 2021

Tânăra în vârstă de 20 de ani a acceptat fără rețineri provocarea Survivor România fiindcă este o fană a emisiunilor-concurs. S-a înscris la preselecții alături de fratele ei în vârstă de 21 de ani, însă doar ea a fost selectată. Maria și fratele ei mai au o soră mai mică, în vârstă de 14 ani, pentru care Maria reprezintă un exemplu.

Războinica se consideră o persoană atât impulsivă, cât și empatică. Tocmai de aceea crede că va întâmpina dificultăți în a menține o relație bună cu noii săi colegii, din pricina firii schimbătoare care o definește. Din echipa Războinicilor l-a plăcut pe Musty, iar acum îl simpatizează pe Marius Crăciun.

Maria este pasionată de dans, în special de dansul latino, pe care îl practică încă de la vârsta de 15 ani. Tânăra a renunțat la Facultatea de Business și Turism după un an de studii, pentru că a realizat că nu era pasionată de respectivul domeniu.

Citește și:

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor România 2021. A fost asistentă TV la Star Matinal

Cine este Irina Ceban de la Survivor România 2021. Este cunoscută în muzică drept Irisha

Simona Hapciuc, eliminată de la Survivor România 2021: „Astea au fost jocurile colegilor”

Până în prezent, Războinica a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu mai multe agenții de modelling. Noua concurentă de la Survivor susține că simte tot timpul nevoia de afecțiune și de a se conecta la persoanele din jur.

Tot ea a mai dezvăluit că nu are frici în general, însă că nu vrea să fie dezamăgită de sine. De multe ori este dură cu ea însăși, deși nu se consideră neapărat perfecționistă. Maria Chițu este foarte prezentă în mediul online, unde publică frecvent fotografii și filmări de la cursurile sale de dans latino, dar și din vacanțe.

Câștigătorul Survivor România 2021 va pleca acasă cu suma de 250.000 lei. Pentru moment, Maria nu a dezvăluit, dacă ar câștiga competiția, ce ar face cu banii obținuți.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter