Cine este Irina Ceban sau Irisha

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 12 august 2022, 11:24

Patru noi concurente au intrat în competiția Survivor România 2021. Una dintre acestea este Irina Ceban, cunoscută în muzică drept Irisha. Tânăra mărturisește că este pregătită să înfrunte provocările din Republica Dominicană.

Cine este Irina Ceban de la Survivor România 2021

În vârstă de 32 de ani, Irina Ceban, originară din Republica Moldova, a devenit cunoscută în România datorită participării în emisiunea Bravo, ai stil!, unde a reușit să ajungă în marea finală.

Irina este cântăreață și stilist. La 26 de ani, Irina a luat decizia de a se muta din Chișinău în România, pentru a se lansa în muzică. Pasionată de arte, tânăra a urmat cursurile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, precum și o școală de stiliști din România, urmată de una în Statele Unite ale Americii.

Irina Ceban se consideră perfecționistă și a acceptat provocarea Survivor România pentru că îi place sportul și să trăiască noi experiențe. Dacă ar fi să câștige marele premiu, solista ar investi banii obținuți în visurile ei, așa cum a făcut și până acum.

În lumea muzicală, Irina Ceban e cunoscută drept Irisha și a cântat cu mai mulți cântăreți celebri. „Este o istorie mai lungă, să zic așa. Vine din copilăria mea. Părinții mei, familia mea, oamenii apropiați, îmi zic Irisha pentru că oarecum avem influențe rusești în familie.

De acolo se trage. Toată copilăria am fost numită Irisha”, mărturisea Irina în urmă cu 3 ani, în emisiunea La Măruță.

Cum a început pasiunea ei pentru muzică

„Vin, oarecum, dintr-o familie muzicală. Tata, director la o școală de muzică, și mama, profesoară de pian și teorie muzicală. Oarecum, toți facem parte din aceeași lume. Cu asta am crescut. În lumea asta am trăit, practic, a muzicii.

Citește și:

Cătălin Moroșanu, accidentare gravă la „Survivor România”. Care a fost verdictul medicului

Majda, eliminată de la Survivor România 2021. Mesajul emoționant al actriței

Surpriză de proporții la Survivor România! 4 noi concurente se alătură emisiunii

Mă trezeam dimineața și îl auzeam pe tatăl meu cum făcea ore de saxofon sau pe mama cântând la pian sau pe sora mea la vioară sau pe fratele meu la trompetă. Suntem o familie foarte muzicală”, mai spunea Irina, tot La Măruță.

Perioada de pandemie a fost una ocupată pentru noua concurentă Survivor România 2021. Timp de nouă luni, Irina a locuit în Miami, SUA, unde a studiat și lucrat în cadrul a câteva proiecte de styling.

Cel mai greu a fost că nu și-a putut vedea părinții și fratele timp de mai bine de un an. Aceștia locuiesc în țări care au avut restricții severe de circulație.

În 2017, artista a debutat în lumea muzicală alături de DJ Sava. Cel mai recent, Irina a lansat piesa Fosta ta, în colaborare cu Uddi, și single-ul You Lose. În mediul online, mai precis pe Instagram, Irina este urmărită de peste 51 de mii de persoane.

Irina va face parte din echipa Faimoșilor. Inițial, competiția Survivor România 2021 a început cu 24 de concurenți împărțiți în două echipe, 12 Faimoși și 12 Războinici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter