Cine este Elena Marin de la “Survivor România 2021”

De Unica.ro, pe

Elena Marin a intrat recent în cursa “Survivor România 2021”, în locul gimnastei Ana Progras care a fost nevoită să iasă din competiție din cauza unor probleme medicale.

Elena Marin are 33 de ani, face acum parte din echipa “Faimoșilor” și este gata pentru marile provocări din Republica Dominicană.

Cine este Elena Marin de la “Survivor România 2021”

Elena Marin este cunoascută publicului din România pentru aparițiile în diferite show-uri televizate sau în diferite videoclipuri. Tânăra a jucat în seriale ca „Secretul Mariei”, „Burlacii”, „Spitalul de Urgenta”, a fost asistentă TV în emisiunea “Răi, da buni” și a apărut în videoclipurile unor artiști celebri precum Anda Adam, Dan Balan, Connect-R. Elena Marin este și dansatoare Andreei Bălan.

În copilărie, Elena Marin a practicat gimnastica la Clubul Sportiv al Școlii Generale 3 ce aparținea echipei STEAUA. Ulterior, Elena Marin, a devenit instructor de dans sportiv și a predat balet clasic și dans sportiv.

Citeşte şi: Survivor România 2021: Cum se epilează concurentele în jungla Dominicană

Pe plan personal, Elena Marin este logodită cu Andrei, un fost coleg din televiziune. Andrei o susține în această competiție și care speră ca iubita lui să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe. M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie”, a declarat iubitul Elenei Marin, Andrei, pentru WOWbiz.ro.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter