Cine este Crina Abrudan din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 10:17

Crina Abrudan este noua componentă a tribului Faimoșilor de la Survivor România. Începând de luni seară, ea va da tot ce poate pentru a demonstra că are stofă de supraviețuitoare.

Patru persoane s-au alăturat celor două echipe de la Survivor România: două au ajuns în tribul Faimoșilor, Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, și alte două în cel al Războinicilor, Alina Radu (cântăreață) și Eduard Gogulescu (DJ).

Cine este Crina Abrudan din echipa Faimoșilor

Crina Abrudan este o cunoscută prezentatoare de știri sportive din România. Timp de 15 ani a lucrat în televiziune, iar alți patru ani i-a petrecut la radio.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă”, a afirmat fosta știristă la intrarea în competiție.

„Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a mai spus Crina Abrudan înainte de a începe competiția Survivor România.

În urmă cu ceva timp, fosta știristă a decis să lase în urmă pupitrul știrilor, precum și lumea mass-media pentru un proiect cu totul diferit.

Crina Abrudan a decis să deschidă un loc de joacă. A achiziționat în urmă cu câțiva ani un apartament, pe care l-a transformat apoi într-un loc de joacă pentru copii. Și i-a pus numele cățelușei sale: Lana.

„După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia”, a anunțat fosta știristă în anul 2017, potrivit Click.

Citește și: Dă cărţile pe faţă! Geanina Ilieş a vorbit despre relaţia pe care o are cu Crina Abrudan

Marele regret al Crinei Abrudan

Crina Abrudan formează un cuplu cu fostul fotbalist Gabi Popescu din anul 2008. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017.

În 2013, cei doi au fost la un pas de despărțire, când s-a zvonit că Gabi Popescu ar fi fost cucerit de o femeie mai tânără. Însă, după câteva luni, iubire lor a învins și au trecut peste acest episod, hotărând să își continue viața împreună.

Patru ani mai târziu, Crina și Gabi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment la care au participat peste 130 de persoane.

Acum, la 45 de ani, Crina Abrudan are un singur regret: că nu este mamă. Fosta știristă și-ar fi dorit foarte mult să aibă un copil. Însă a ales să se concentreze pe carieră, lăsând pe plan secund „profesia” de mamă, cu toate că soțul ei și-a dorit un copil încă de la începutul căsniciei.

Citește și: Crina Abrudan s-a fotografiat nud la 42 de ani! Are o siluetă trasă prin inel

Citește și: Crina Abrudan revine în televiziune

Citește și: Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

Cum se întreține fosta știristă

Crina Abrudan are o siluetă de invidiat. În urmă cu doi ani, fosta știristă a mărturisit că nu ține o dietă anume pentru a se menține în formă, însă este adepta unui stil de viață sănătos.

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. (…) Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase”, a afirmat Crina Abrudan, potrivit bzi.

„Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg la sală pentru atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva”, a mai spus ea.

De asemenea, Crina a explicat că a moștenit fizicul tatălui ei.

„Eu semăn cu tata și tatăl meu toată viața așa a fost: înalt și slab. Mama de multe ori ne spunea că ea se îngrașă doar când se uită la noi când mâncăm”, a povestit Abrudan citată de Prosport.ro.

Vezi în Galeria FOTO de mai sis mai multe imagini cu Crina Abrudan

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter