Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!”. A lucrat cu Claudia Schiffer și Penelope Cruz

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 18:45

Alexandru Abagiu și-a arătat talentele în competiția Asia Express la un alt post de televiziune, iar acum trece la masa juriului la Kanal D2! Cunoscutul make-up artist va face echipă cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în cel de al optulea sezon “Bravo, ai stil!”.

Show-ul „Bravo, ai stil!”, care care va fi prezentat tot de Ilinca Vandici, revine din 2 aprilie, de la ora 19:00, cu multe surprize.

Alexandru Abagiu a lucrat cu Claudia Schiffer și Alain Delon, iar acum vine la “Bravo, ai stil!”

Cu o carieră de peste 25 de ani în domeniul modei şi al frumuseţii, Alexandru Abagiu este un adevarat magician al culorii și al tehnicii machiajului. Munca sa a putut fi admirată în numeroase campanii pentru clienţi mondiali de top precum Victoria’s Secret, L’Oréal, Garnier, Lancôme, sau în publicaţii internaționale celebre.

Alexandru Abagiu a lucrat cu nume celebre precum Claudia Schiffer, Natalie Portman, Penelope Cruz, Aishwarya Rai, Jude Law, Alain Delon etc. De asemenea, cu mari fotografi, precum şi cu cele mai importante nume din domeniul frumuseţii, pentru proiecte de referinţă.  Cele trei premii Elle Style Awards câştigate pentru Best Make-up Artist îl plasează în Hall of Fame de peste cinci ani, în cadrul Elle International. 

Alexandru Abagiu, make-up artist și la Cannes

Abagiu a lucrat 10 ani şi în culisele Festivalului Internaţional de Film de la Cannes ca make-up artist. Cu toată această experienţă, Alexandru Abagiu va veni în sprijinul concurentelor de la “Bravo, ai stil!”, în calitate de mentor, de profesor.

 “Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul. Sunt foarte fericit să mă aflu la masa Juriului şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să mă las suprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty”, a spus Alexandru Abagiu. 

Cine sunt jurații emisiunii „Bravo, ai stil!”. Alexandru Abagiu, la masa juriului cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Raluca Bădulescu, supranumită “Regina Regească”, extrem de populară pentru stilul personal inconfundabil şi pentru modul tranşant în care își afirmă părerile, le va ghida în continuare pe concurente pe drumul atât de provocator al competiţiei „Bravo, ai stil!”

Iar Maurice Munteanu, un adevărat arbitru al eleganţei, plin de vervă, cu un ochi critic necruţător, se va afla în continuare la masa juriului, suprinzând de fiecare dată esenţialul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter