Cine este actrița pentru care actorul Vlad Zamfirescu ar fi divorțat de soția lui, Mihaela

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 16:37

Vlad Zamfirescu (47 de ani) și soția lui, Mihaela Zamfirescu, ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie și 26 de relație, informează Click!. Fostul cuplu are împreună doi fii, Matei (14 ani) și Ștefan (12 ani). Potrivit surselor Click!, actorul și fosta lui parteneră de viață au semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă.

Cine este actrița pentru care actorul Vlad Zamfirescu ar fi divorțat de soția lui, Mihaela

După ce s-a aflat despre divorț, în presă au apărut speculații potrivit cărora Vlad Zamfirescu ar forma un cuplu cu o actriță cu 17 ani mai tânără decât el. Presupusa pereche joacă împreună în piesa de teatru „Steaua fără nume”, pe 21 decembrie la Constanța, iar pe 26 decembrie, de la ora 15:00, la Teatrul Național București.

Actrița este Diana Iulia Roman (30 de ani), fiica regizorului Adrian Roman. Diana a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București. Dacă nu ar fi călcat pe urmele tatălui său, Diana spunea în trecut că i-ar fi plăcut să studieze medicina.

Diana este angajată a Teatrului Nottara, însă joacă în piese și pe scenele altor teatre atât în București, cât și în alte orașe ale țării. Cel mai recent, Diana a fost distribuită în piesa „Steaua fără nume”, în regia lui Vlad Zamfirescu, care joacă de asemenea alături de tânără în producție. Diana a jucat și în serialul „Videochat”, difuzat de Pro TV.

„«Ceva s-a întâmplat cu mine astă noapte…» Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele frumoase 🙂 Mulțumesc, Adelina Wagenpfiel, pentru minunăția de păr pe care parcă mi l-ai pictat ♥️ Mulțumesc, Vlad ♥️ … pentru tot”, a scris Diana Roman pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Vlad Zamfirescu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ana Baniciu, pregătită să devină mamă! „Poate apare copilul înainte de nuntă…”

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au aniversat 7 ani de relație. Cum s-a cunoscut cuplul

Vlad Zamfirescu este unicul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). Preocupat încă din copilărie de actorie, Vlad a făcut parte, la doar 9 ani, dintr-o trupă de pantomimă, mai relatează Click!. Actorul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

În 1992 a debutat în televiziune cu filmul „Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în pelicula „Duminica în concediu”, scrisă și regizată de Nae Caranfil. După absolvirea facultății a jucat în numeroase piese de teatru.

Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care „Stare de fapt”, „Aleodor, Împărat”, „Orient Express” și „Italiencele”. De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești „Inimă de Țigan”, „În derivă” și „Doctori de Mame”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter