Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 13:54

Halyna Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin pe platourile de filmare, avea 42 de ani și era director de imagine. Potrivit colegilor săi, aceasta avea un fiu.

Halyna Hutchins şi Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru westernul „Rust”, se arată într-un comunicat emis de biroul şerifului din comitatul Santa Fe. Incidentul s-a petrecut pe platourile de filmare de la Bonanza Creek Ranch, New Mexico.

Răniții au fost transportați la spital, dar Halyna Hutchins nu a mai putut fi salvată. Joel Souza, regizorul filmului, este internat la Terapie Intesivă și s-ar afla în stare critică, potrivit digi24.

Se pare că a fost vorba de un accident, iar pistolul de recuzită folosit de Alex Baldwin ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe.

„Nicio punere sub acuzare şi nicio arestare nu au fost operate”, a transmis Juan Rios, purtător de cuvânt al şerifului din Santa Fe. Ancheta este în desfășurare și mai mulți martori, inclusiv Alec Baldwin, au fost audiați.

Primele imagini cu Alex Baldwin după ce și-a împușcat colegii

Jurnalistul CBS Rick Folbaum a publicat pe rețelele de socializare două imagini cu Alex Baldwin după nefericitul incident de pe platourile de filmare. În ambele imagini se poate observa cât de tulburat este actorul de tot ce s-a întâmplat.

Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Halyna Hutchins s-a născută în Ucraina în 1979 și a crescut într-o bază militară sovietică. Și-a început cariera ca jurnalist de investigații, apoi și-a dorit să intre în lumea cinematografiei și s-a mutat la Los Angeles. La început, a lucrat ca asistent de producție și electrician, după care a urmat cursurile Institutului American de Film, unde a obținut o diplomă de Master in Fine Arts, potrivit hotnews.ro.

În 2019, ea fusese numită „stea în devenire” de către revista American Cinematographer. 

Colegii săi s-au arătat profund îndurerați de pierderea ei.

Sunt în stare de șoc. Nu pot să cred că un asemenea lucru s-a putut întâmpla pe un platou de filmare. Sunt atât de îndurerat de pierderea Halynei. Ea a fost un talent absolut genial și complet dedicat artei și cinematografiei, a scris regizorulAdam Egypt Mortimer pe Twitter.

Am fost atât de norocos să o am pe Halyna ca director de imagine la Archenemy. Era extrem de talentată și o persoană grozavă. (…) Nu-mi vine să cred că acest lucru s-a putut întâmpla în ziua de astăzi. E o tragedie oribilă. Gândurile mele bune se îndreaptă spre familia ei, în special către fiul ei. Sunt extrem de trist, a mărturisit și actorul Joe Manganiello.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter