Christina Perri, însărcinată pentru a patra oară după două sarcini pierdute. Solista mai are o fiică

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 16:40

Christina Perri (35 de ani) este însărcinată pentru a patra oară, după ce, în noiembrie 2020, și-a pierdut a doua fiică, Rosie, imediat după naștere. Cu doar 6 luni înainte, artista suferise o altă pierdere, la 11 săptămâni de sarcină. Solista și soțul ei, Paul Costabile (34 de ani), mai sunt părinții unei fetițe, Carmella, în vârstă de 4 ani.

Christina Perri, însărcinată pentru a patra oară după două sarcini pierdute

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pe 23 mai, în mediul online, Christina a dezvăluit că este însărcinată pentru a patra oară. „Rosie i-a trimis Carmellei o surioară, iar noi suntem extrem de bucuroși. Avem o mulțime de sentimente, dar, în mare, încercăm să alegem fericirea zi de zi 🌸”, a scris muziciana în dreptul unui videoclip în care Carmella scoate mai multe ecografii dintr-o cutie de cadou.

Christina și Paul s-au căsătorit în decembrie 2017, în ianuarie 2018 devenind părinți pentru prima oară. În ianuarie 2020, solista anunța că a pierdut a doua sarcină aproape de încheierea primului trimestru. În iulie 2020, Christina dezvăluia că era însărcinată pentru a treia oară. Patru luni mai târziu, compozitoarea a fost spitalizată din cauza complicațiilor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kourtney Kardashian, în cea mai scurtă rochie de mireasă! „Ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”

Kelly Osbourne este însărcinată cu primul copil. „Sunt extrem de fericită”

Nepoatele Prințesei Diana, apariții de excepție la Festivalul de Film de la Cannes

„Seara trecută ne-am pierdut fiica. S-a născut tăcută, după o luptă dificilă pentru a ajunge în această lume. Este liniștită acum și va trăi veșnic în inimile noastre”, a scris artista în mediul online, în noiembrie 2020.

La vremea aceea, Christina a mărturisit că și-a dorit să facă vestea publică pentru a „ajuta la schimbarea narațiunii și la îndepărtarea stigmei din jurul pierderii unei sarcini”.

„Îmi este reamintit cât de minunate și puternice sunt femeile când vine vorba de a aduce viață în lume și de a se vindeca. Pentru toate mamele care au fost în situația mea, care vor fi, vă văd și vă iubesc”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter