Celine Dion nu a mai fost inclusă în lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți. Decizia a stârnit indignare

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 14:22

Celine Dion nu a mai fost inclusă în lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreţi din istorie. Excluderea cântăreței canadiene a stârnit indignare în rândul fanilor și a oamenilor din industria muzicală.

Lista cu ”200 cei mai buni cântăreți” din toate timpurile a fost revizuită și a creat mari controverse. Fanii lui Celine Dion, dar și mai multe nume sonore din industria muzicală de peste Ocean sunt șocați de faptul că publicația Rolling Stone nu a inclus-o pe celebra artistă din Canada. 

Celine Dion, exclusă de pe lista Rolling Stone

Publicată în ziua de Anul Nou, lista cuprinde nume sonore, de la Aretha Franklin la Rosalia și mulți alți artiști care s-au făcut remarcați prin melodiile lansate. Anul acesta Celine Dion lipsește cu desăvârșire de pe listă, fapt ce a stârnit indignarea fanilor, dar și a mai multor oameni din industria muzicală de peste Ocean.

Potrivit CNN, printre aceștia se numără producătorul, promotorul și artistul Jamie Lambert. Au existat, de asemenea, plângeri că nu au fost incluși și alți artiști consacrați, printre care Dionne Warwick, Diana Ross și Sting. Publicația a părut să anticipeze nemulțumirile.

Explicațiile editorului Rolling Stone

Anticipând valul de nemulțumiri, publicaţia Rolling Stone a scris că această listă este a celor mai mari cântăreți, nu a celor mai mari voci.

„Înainte de a începe să derulați (și să comentați), rețineți că aceasta este lista celor mai mari cântăreți, nu lista celor mai mari voci. Talentul este impresionant; geniul este transcendent”, a notat publicația în introducerea listei.

Celine Dion, diagnosticată cu sindromul SPS

Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite artiste al lumii. Aceasta a anunțat, recent, că amână mai multe spectacole din turneul european programat în 2023 din cauza unor probleme de sănătate. Cântăreața din Canada ar fi trebuit să susțină mai multe concerte în perioada 31 mai – 17 iulie, inclusiv unul la București.

Într-un mesaj video postat pe reţelele sociale, cântăreața a spus că suferă de anumite „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

În România, Celine Dion urma să cânte în fața zecilor de mii de fani pe 11 iunie, la București. Spectacolul s-ar fi desfășurat pe Arena Națională. Cei care au cumpărat deja bilete pentru concert vor primi înapoi banii.

„Mă doare să vă anunţ că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toţi… să fiu pe scenă… să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate şi să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a anunţat Celine Dion la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Ce este „sindromul omului înțepenit”, boala de care suferă Celine Dion

Sindromul omului înțepenit, cunoscut si ca boala Moersch-Woltman, este o tulburare neurologică rară de proveniență necunoscută, care se manifestă prin rigiditate progresivă. Persoanele care sunt diagnosticate cu această boală suferă contracții musculare fluctuante. Aceste contracții apar mai ales în zona axială. Potrivit ROMEDIC, spasmele musculare severe ale brațelor și picioarelor, atunci când persoana este atinsă sunt frecvente. In timp apare lordoza si articulatiile încep și ele să înțepenească. Din cauza spasmelor musculare bruște, apar căzături care determină alte complicatii traumatice.

Ce alte vedete au primit diagnostice grave în 2022

Pentru mai multe vedete de talie internațională anul 2022 a fost unul extrem de greu. Acestea au primit vești crunte legate de sănătatea lor, iar viața lor s-a schimbat radical. Bruce Willis, Jane Fonda, Katie Couric și Sharon Stone sunt doar o parte din vedetele care au primit diagnostice grave din partea medicilor.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter