Cei mai sexi fotbaliști de la Cupa Mondială 2018 FOTO

De Oana Savin, pe
Nu putea să treacă Cupa Mondială din acest an fără să trecem în revistă cei mai sexi fotbaliști care au acaparat terenurile din Rusia. Și avem cu ce să ne clătim ochii pentru că domnii nu doar joacă foarte bine fotbal, dar au primit și câteva atuuri de la mama natură.

Iată care sunt cei mai sexi fotbaliști ai acestei ediții a Cupei Mondiale ce se desfășoară în Rusia:

Cristiano Ronaldo – Portugalia

Fotbalistul portughez încă lasă în urmă femei care suspină de fiecare dată când îl văd pe teren și nu numai. Însă, doamnelor, l-am pierdut definitiv! Ronaldo s-a logodit anul acesta, iar norocoasa îl acompaniază la toate meciurile. Dar asta nu înseamnă că nu putem visa la el în continuare.

👌⚽️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Andre Silva – Portugalia

În vârstă de 22 de ani, Andre Silva cu siguranță a făcut câteva victime printre microbiste. A jucat în trei meciuri la Cupa Mondială și din păcate nu a dat niciun gol pe teren, dar probabil a marcat în inimile doamnelor.

Juntos até ao último minuto 🇵🇹🙌🏼

A post shared by André Silva (@andresilva9) on


Neymar Jr. – Brazilia

În vârstă de 26 de ani, Neymar Jr s-a remarcat atât pe teren cât și în viața personală. El a început să facă valuri cu felul în care arată încă din adolescență. Fotbalistul este faimos în special pentru că a experimentat cea mai cool frizură.

Que Deus nos abençoe e nos proteja 🙏🏽⚽️🇧🇷

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Olivier Giroud – Franța

Se poate ca David Beckham să fie unul dintre cei mai frumoși fotbaliști din toate timpurile, dar Giroud a fost etichetat ca fiind un „Beckham franțuzesc” pentru simțul lui impecabil al stilului. Francezul a fost votat cel mai atractiv jucător al Premier League în 2015.

❕Today against Denmark

A post shared by olivier giroud 🇧🇷 (@giroud_12_fc) on

James Rodriguez – Columbia

James Rodriguez este cel care a dat cele mai multe goluri la FIFA World Cup în 2014. Columbianul de 26 de ani a devenit faimos nu doar datorită felului în care joacă ci și datorită faptului că este unul dintre cei mai frumoși jucători.

Una alegría construida en equipo. 👌🏼

A post shared by James Rodríguez (@jamesrodriguez10) on

Andre Carrilo – Peru

Carrilo este unul dintre cei mai sexi jucători ai echipei peruane. El este cunoscut datorită faptului că își schimbă foarte des culoarea părului, până acum fiind portocaliu și blond.

Gracias Perú ❤️🇵🇪

A post shared by Andre Carrillo 🇵🇪 (@18andrecarrillo) on

Aron Gunnarsson – Islanda

Fotbalistul islandez are 29 de ani și face ravagii nu doar pe teren ci și printre doamnele și domnișoarele care participă la meciuri doar pentru a-l vedea. Și dacă mai dă și câte un gol, cu atât mai sexi pare.

New challenges ahead, same mentality and same hunger.. Doing it for our country

A post shared by Aron Gunnarsson (@arongunnarsson) on

Maya Yoshida – Japonia

Japonezul a reușit până acum să impresioneze în cele patru meciuri jucate pentru echipa sa națională în acest sezon al Cupei Mondiale. Și deși Japonia a fost eliminată în optimi, Yoshia rămâne unul dintre cei mai sexi fotbaliști care au alergat în acest an pe terenul rus.

After the training#NUDA#スポーツ後に炭酸水#KIRIN

A post shared by Maya Yoshida (@mayayoshida22) on

Eden Hazard – Belgia

Belgianul a frânt inimile multor femei în momentul în care s-a căsătorit, în anul 2010. Până în prezent el a reușit să înscrie două goluri în acest campionat, iar noi cu siguranță am suspinat în fața televizoarelor de fiecare dată când i se pasa mingea.

Gerard Pique – Spania

Din păcate Pique a fost cucerit în urmă cu mulți ani cu Shakira, însă nu se știe niciodată ce se va întâmpla. Până atunci, putem să îl votăm ca fiind unul dintre cei mai sexi jucători ai Spaniei.

Gran nit al Camp Nou. 👌 #BarçaRoma

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Panagiotis Kone – Grecia

Deși are deja 30 de ani, Kone arată exemplar și nu putem să ne supărăm pe el pentru că nu a reușit să înscrie niciun gol anul acesta.

A post shared by Panagiotis Kone (@panko33) on

Citește și: Sărbătoare în familia Beckham. Ce fotografie au postat Victoria și David

Citește și: Un cântăreț celebru a fost arestat imediat după concert

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter