Cristiano Ronaldo se desparte de Georgina Rodriguez? Ce dezvăluiri a făcut mama fotbalistului

De Simona Tudorache, pe

Mama lui Cristiano Ronaldo dezminte zvonurile că fiul ei și Georgina Rodriguez ar avea probleme în relație. În același timp, presa spaniolă susține că atacantul s-a săturat de modelul spaniol și că cei doi ar fi pe punctul de a se despărți.

Georgina, în vârstă de 29 de ani, neagă că ea și fotbalistul, cu care se iubește de șapte ani,  se pregătesc de o ruptură.

Mama lui Cristiano Ronaldo crede în relația fiului său cu Georgiana

„Cel gelos inventează un zvon, cel bârfitor îl răspândește și idiotul îl crede”, a scris ea pe o rețea de socializare. Câteva zile mai târziu, Cristiano, în vârstă de 38 de ani, a postat pe Instagram, o fotografie în care se sărută cu senzuala brunetă.

Dolores Aveiro, în vârstă de 68 de ani, a respins orice sugestie că relația fotbalistului cu Georgina e pe punctual de a se destrăma, etichetând afirmațiile drept „minciuni”, în timp ce participa la deschiderea unui magazin în Madeira natală.

„Sunt minciuni. Fiecare cuplu se ceartă, dar ceea ce s-a scris este o minciună”, a spus ea presei care acoperea evenimentul.

Citeşte și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au anulat nunta! Ce mesaj a postat vedeta, după ce presa spaniolă a vorbit despre o despărțire

Citeşte și: Cristiano Ronaldo, despre ziua în care le-a spus copiilor săi că fratele lor a murit: „Probabil, cel mai greu moment din viața mea”

Dolores Aveiro a mers să își vadă fiul în noua casă

Mama lui Cristiano l-a vizitat deja pe superstar și a petrecut timp cu familia acestuia în capitala Arabiei Saudite, Riad, unde se află acum.

Ea a plecat în Orientul Mijlociu în februarie, la scurt timp după ce fiul ei s-a mutat în noua lui casă cu Georgina și copiii lor. Ei au plecat din camerele luxosului hotel Four Seasons din Kingdom Centre.

Ei au stat acolo câteva săptămâni, asta până ce fostul atacant de la Manchester United, care s-a despărțit de club în urma controversatului său interviu cu Piers Morgan, și-a pecetluit mutarea în valoare de 173 de milioane de lire sterline pe an la echipa saudită Al-Nassr.

Presa spaniolă a susținut că fotbalistul s-a săturat de Georgiana, pentru că aceasta își petrece timpul doar la cumpărături și cheltuie foarte mulți bani. TikTokerul spaniol Abel Planelles a mărturisit că un fan i-a spus că cei doi au avut o ceartă chiar înainte de a se urca într-un avion.

Citeşte și: Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ținută de peste 1 milion de euro pentru o simplă plimbare pe străzile din Spania

Citeşte și: Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Cum s-au cunoscut și ce spune Georgina despre Cristiano Ronaldo

Georgina a vorbit despre dragostea ei pentru Cristiano, pe care l-a cunoscut în iunie 2016, după ce acesta a intrat într-un magazin Gucci din Madrid unde ea lucra, în documentarul Netflix „I Am Georgina”.

Într-un interviu pe care l-a dat înainte de lansare, ea a făcut mai multe dezvăluiri.: „Cristiano este minunat. Este un tată, un fiu, un frate și un partener minunat. Este fantastic în toate sensurile cuvântului. Uneori, când suntem acasă și mâncăm, mă uit la el și mă gândesc ce norocoasă sunt că sunt cea pe care a ales-o ca să creeze această familie minunată, și mă culc cu adevărat fericită”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter