Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea câștiga mii de euro pentru emisiunea Chefi la Cuțite

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 14:56

Gina Pistol a anunțat că se retrage, pentru o perioadă din televiziune, pentru a se dedica creșterii fetiței sale, Josephine. Odată cu această pauză, prezentatoarea pierde și un venit substanțial. Ce salariu primea Gina Pistol pentru emisiunea „Chefi la cuțite”?

Gina va mai putea fi urmărită la Antena 1 în ultimul sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, ce va apărea în curând în grila postului de televiziune.

Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1

Iubita lui Smiley a mai avut o pauză în momentul în care a născut-o pe Josephine, aceasta fiind înlocuită pe micile ecrane cu Irina Fodor. După un an, ea a revenit la cârma emisiunii „Chefi la Cuțite”, însă nu și la America Express. Atunci, ea a anunțat că nu își dorește să stea atât de mult timp departe de fiica ei.

Gina Pistol a anunțat, luni, 20 februarie, că a încheiat contractul cu postul de televiziune pe o perioadă nedeterminată. Astfel, simpatica prezentatoare a pierdut și un venit substanțial, întrucât, pentru un singur sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, câștiga câteva mii de euro.

Potrivit TV Mania, Gina ar fi câștigat 15.000 de euro pe sezon. Astfel, pentru cele 10 sezoane ale celebrei emisiuni culinare, partenera lui Smiley a primit 150.000 de euro.

De asemenea, pentru emisiunea „Asia Express”, pe care a prezentat-o timp de trei sezoane, Gina ar fi primit 18.000 de euro pe sezon, notează Playtech.

Citește și: „O să încerc să nu mai plâng”. Gina Pistol renunță la colaborarea cu Antena 1 și se retrage pentru a-și crește fiica

Citește și: Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol, despre cum s-a schimbat Ziua Îndrăgostiților de când s-a născut Josephine: „Ne simțim mai bine acasă” / VIDEO

Citește și: Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Câți bani ia Irina Fodor, înlocuitoarea Ginei Pistol

Pe de altă parte, se pare că Irina Fodor primește mult mai puțini bani decât Gina Pistol pentru o ediție a celor două show-uri ale postului Antena 1.

Irina Fodor a preluat ștafeta de la Gina Pistol atunci când îndrăgita prezentatoare nu a mai putut sta atât de multe ore pe platourile de filmare din cauza sarcinii avansate. Totuși, salariul primit de soția lui Răzvan Fodor nu este la fel de substanțial ca cel primit de Gina Pistol.

Potrivit unor surse citate de Playtech, Irina Fodor primește pentru un sezon al „Asia Express” suma de 10.000 de euro. De asemenea, pentru sezonul Chefi la Cuțite prezentat a primit 5.000 de euro.

Irina a plecat și în „America Express”, emisiune pe care Gina a refuzat să o filmeze, întrucât avea acasă un bebeluș. Acesta nu a fost un impediment pentru soția lui Răzvan Fodor, care are o fată în vârstă de 11 ani, Diana.

În urmă cu câteva luni, Irina Fodor a vorbit și despre presupusa rivalitate care ar exista între ea și Gina.

„Pentru fani, în online, probabil. În viața de zi cu zi n-are nicio legătură… Nimic cu nimic. Doar că așa s-a rostogolit vestea. Cine suntem noi să o oprim?”, a afirmat Irina Fodor, fiind întrebată de jurnaliștii de la Fanatik dacă există sau nu o rivalitate între ea și partenera lui Smiley.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter