Cele mai urâte rochii de mireasă ale celebrităților. Creațiile cu care marii designeri au dat greș

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 martie 2023, 15:22

Atunci când vine vorba de nuntă, femeile se gândesc neîncetat la piesa centrală: rochia de mireasă. Fiecare visează să aibă o rochie pe care nimeni să nu o uite vreodată și în care să se simtă cu adevărat specială.

Dacă faci parte și din lumea mondenă, atunci ești sigură că toți ochii vor fi ațintiți asupra ta și vei face tot posibilul pentru a avea cea mai frumoasă rochie de mireasă. Au existat, însă, cazuri când vedetele au apelat la celebre case de modă pentru a le îmbrăca în ziua cea mare, iar rezultatul nu a fost unul dintre cele mai bune.

Cele mai urâte rochii de mireasă ale celebrităților

Ziua în care spui „Da” este una dintre cele mai speciale pentru o femeie. Și asta pentru că reprezintă toate lucrurile frumoase din viața unui om: uniune, familie, iubire, loialitate, prietenie. Poate fi stresantă, dar dacă ai alături câțiva oameni de încredere, atunci poți fi sigur că totul va ieși perfect. Ce se întâmplă însă când și specialiștii mai dau greș?

Iată mai jos 8 rochii de mireasă ale vedetelor ce au fost create de mari designeri, dar care nu au reușit să impresioneze. Poate doar într-un mod negativ.

Citește și: Kourtney Kardashian, în cea mai scurtă rochie de mireasă! „Ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”

Anne Hathaway a ales un voal care a acoperit-o

Deși nuanța de roz aduce acel ceva special rochiei de mireasă, acest lucru nu este pe placul tuturor. Trena albă, lângă nuanța roz, poate crea puțină confuzie. Separat, cele două sunt alegeri superbe pentru o astfel de rochie. Iar voalul parcă a înghițit-o pe frumoasa actriță.

Céline Dion și accesoriul care nu i s-a potrivit

Ceremonia religioasă a lui Céline Dion cu René Angélil a fost demnă de niște regi. Totuși, rochia purtată de celebra cântăreață a lăsat mult de dorit. Făcută din tafta cu broderie, aceasta părea că o acoperă cu totul pe Dion.

Iar ornamentul de pe capul artistei i-a lăsat pe mulți suspinând, întrucât nu s-a potrivit deloc ținutei și momentului. Este excesiv și pare că el o poartă pe Celine Dion și nu invers.

Citește și: Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani. Actrița a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă

Jada Pinkett Smith și rochia cu prea multă dantelă

Jada Pinkett Smith și Will Smith s-au căsătorit în anul 1997. Deși evenimentul a fost unul pe care sigur nu îl vor uita vreodată, rochia de mireasă a actriței pare a fi mult prea strâmtă și inconfortabilă. Mai ales că aceasta era însărcinată în acea perioadă.

Dantela nu este deloc un material bun pentru o femeie însărcinată. Poate ar fi trebuit să aleagă mătase?!

Jessica Biel a avut una dintre cele mai neinspirate rochii de mireasă

Jessica Biel și Justin Timberlake formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, au împreună doi copii și continuă să aibă succes pe plan profesional. Totuși, nunta lor nu a fost una perfectă – cel puțin dacă vorbim despre modă.

Se pare că mireselor le place să aleagă rozul ca culoare de accent pentru rochia de mireasă. Putem înțelege acest lucru dacă ne gândim că această culoare este romantică, delicată, dulce. Totuși, nuanța aleasă de Jessica Biel pentru rochia de mireasă nu a fost una deloc potrivită.

Citește și: Cum va arăta a treia rochie de mireasă a Mariei Constantin. „Este din dantelă franțuzească”

Luisana Lopilato și rochia cu care a dezamăgit

Luisana Lopilato este o femeie elegantă și frumoasă și a reușit să îi fure imediat inima lui Michael Buble. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, iar petrecerea a fost una de neuitat.

La nuntă, actrița a avut trei rochii de mireasă, însă una dintre ele a dezamăgit total audiența. Corsetul cu două etaje pare a fi din epoca victoriană, iar fusta pare a fi din cu totul alt film.

Mariah Carey și rochia care o înghite

Când s-a căsătorit cu mentorul ei, Tommy Mottola, Mariah Carey semăna cu o prințesă. Totuși, rochia și buchetul au lăsat mult de dorit. Buchetul miresei pare neîngrijit, în timp ce rochia a avut mult prea multe straturi pentru artistă. Aceasta părea că este acoperită total de atât de mult material.

Nicole Kidman, rochie de mireasă în stil victorian

Nicole Kidman este o actriță iubită și admirată. Este o femeie talentată, frumoasă, elegantă și fermecătoare, dar nu a arătat acest lucru și în ziua nunții cu Keith Urban. Cei doi au anunțat că nunta lor va fi în stil victorian, dar au exagerat puțin cu costumația.

Toată lumea și-a imaginat-o pe frumoasa actriță într-o rochie în stil victorian cu detașii moderne, însă nu a fost cazul.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Afleck s-au căsătorit. Ce rochie de mireasă a ales artista

Sofia Vergara a avut o rochie de mireasă care nu a avantajat-o

Nu se poate să nu o iubești pe Sofia Vergara! Este o actriță uluitoare și o femeie superbă. Deși are o siluetă de invidiat, rochia de mireasă purtată în ziua cea mare, ce a fost creată de Zuhair Murad, nu îi face suficientă dreptate. Rochia strâmtă îi vine perfect, dar s-a exagerat cu materialul din laterale. Potrivit brideliving.com, pentru crearea acestei rochii a fost nevoie de 32 de persoane și mult mai multe ore.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au arătat cele mai neinspirate rochii de mireasă ale celebrităților

Sursă foto: Profimedia, Hepta, Facebook, Hello.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter