Ce probleme de sănătate a avut soția lui Nicolae Botgros: „A fost operată de trei ori într-o săptămână”

De Unica.ro, pe

Pe 26 iulie, soția dirijorului Nicolae Botgros, solistă în orchestra “Lăutarii”, Lidia Bejenaru-Botgros, s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani.

Andrei Locoman, directorul general “Moldova-Concert”, a fost cel care a făcut tristul anunț în mediul online, postând pe pagina sa de Facebook mesajul următor: „Lidia Bejenaru Botgros s-a retras în culisele veșniciei. Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ.

S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani. Solistă în prima formulă a orchestrei ,,Lăutarii”, Lidia Bejenaru-Botgros a urcat cu răbdare, dar, în primul rând, cu dragoste și pasiune spre culmile înalte ale artei populare.

Și-a adunat un vast și variat repertoriu de cântece populare, prin care și-a exprimat întreaga gamă de sentimente, viața ei – cu bucurii și tristeți, în care s-au regăsit admiratorii ei. Va fi simțită lipsa Lidiei Bejenaru-Botgros din spectacolele orchestrei ,,Lăutarii”, în general, din scena muzicii populare, ea fiind o prezență deosebită. Drum lin spre ceruri, dragă doamnă Lidia Bejenaru-Botgros.”

Citeşte şi: Britney Spears s-a dezbrăcat într-un parc și a postat fotografiile îndrăznețe pe rețelele sociale

Citeşte şi: Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, i-a cerut mâna iubitei sale, Marina

Citeşte şi: Câte operații estetice și-a făcut Ilinca Vandici până la 35 de ani

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Fiul artistei și al dirijorului, Corneliu Botgros, a făcut o declarație legată de problemele de sănătate pe care mama lui le avea.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a dezvăluit Corneliu Botgros, potrivit spynews.ro.

Nicolae Botgros s-a întors la soția sa după ce a înșelat-o

În urmă cu câteva zile, au ieșit la iveală detalii legate de trinughiul amoros în care a fost implicat Nicolae Botgros. Acesta are un copil, în vârstă de trei ani, cu amanta lui, Anișoara Dabija (38 de ani), dar se întorsese la soția sa, Lidia, cu care era căsătorit de peste 40 de ani.

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult (n.r. – pe soția sa, Lidia). Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija, în urmă cu o săptămână.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter