Ce pensie are actrița Marinela Chelaru: „Cumpărăm mâncare doar când sunt reduceri!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 decembrie 2021, 12:52

Marinela Chelaru (62 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și bucură publicul cu aparițiile ei spumoase și amuzante. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze când apare în fața oamenilor, Marinela Chelaru trăiește o adevărată dramă, având probleme de sănătate și o pensie lunară din care se descurcă greu.

Actrița a dezvăluit într-un interviu recent că pensia ei lunară este de 1.400 de lei și pentru a-și acoperi toate cheltuielile face cumpărături doar când sunt reduceri. Marinela spune din acestă pensie, 600 de lei se duc pe medicamente, iar cu restul trebuie să acopere facturile  și necesitățile lunare.

“Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus. Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, a povestit Marinela Chelaru, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Marinela Chelaru, fostă componentă a grupului umoristic Vouă, trăieşte la limita sărăciei: «Dacă nu iau pastile, risc să mor!»

Citeşte şi: Cristina Spătar, despre plecarea în Anglia: „Mi-ar plăcea să fac pasul ăsta pentru copii”

Citeşte şi: Anca Ciota este însărcinată! „Totul s-a întâmplat neașteptat de repede!”â

Citeşte şi: Alexandra Stan, artista care investește mii de euro în accesorii și haine: „Încă umblu cu mașina lui taică-miu”

Aflând de situația Marinelei, cântărețul Vlad Miriță, devenit de curând fermier, a promis că o va ajuta pe actriță cu produse alimentare de la ferma sa.

“Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”, a spus Vlad Miriță.

Marinela Chelaru a suferit un infarct

În urmă cu câțiva ani, actrița a suferit un infarct și a fost operată pe cord, dar tot mai are probleme de sănătate.

Actrița a povestit, după operație, că se așteaptă la ce e mai rău pentru că starea sa nu se ameliorează.

„Acum mă simt mai rău decât după operație, am făcut infarct și am făcut operație pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, iar eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu.”, mărturisea Marinela Chelaru în emisiunea „Răi Da’ Buni”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter