Alexia Eram, fiica Andreei Esca, despre presiunea de a avea părinți celebri: „Tot timpul trebuie să am grijă” / Exclusiv

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 15:29

Alexia Eram are 22 de ani și este una dintre cele mai de succes influencerițe din România. Tânăra este deseori asociată cu mama sa, Andreea Esca, însă spune că nu o deranjează acest lucru. Și-ar dori, totuși, ca într-o zi să fie recunoscută pentru ceea ce face ea și nu pentru că este copilul unei vedete.

Unica.ro s-a întâlnit cu Alexia Eram la lansarea noului telefon Huawei P60 Pro, la Munchen, iar tânăra influenceriță ne-a vorbit puțin despre ea și visurile ei.

Alexia Eram, despre asocierea cu Andreea Esca

Deși a reușit să își facă un nume în social media, pe Instagram are peste 720.000 de urmăritori, Alexia Eram este în continuare cunoscută ca fiind „fiica Andreei Esca”. Spune că nu o deranjează acest lucru, dar își dorește ca, la un moment dat, această asociere să dispară și să fie recunoscută pentru proiectele și reușitele sale.

„Încă sunt asociată ca fiind fiica Andreei Esca ceea ce nu cred că este un lucru rău, dar, da, evident că vine și cu o presiune și tot timpul trebuie să am grijă. Dar o să vreau să fac și eu ceva al meu și să fie doar Alexia Eram, fără Alexia Eram, fiica Andreei Esca”, a declarat Alexia Eram pentru Unica.ro.

Se întâmplă, deseori, ca și copiii persoanelor cunoscute să fie victime ale fenomenului bullying, așa cum Radu Ștefan Bănică a povestit în urmă cu ceva timp, astfel că am vrut să aflăm dacă și Alexia a trecut prin momente dificile din cauza numelui pe care îl poartă.

„Din fericire nu. Am fost la grădiniță, școală, liceu, cu aceiași colegi, așa că mă știau de când eram mică și nu am avut probleme”, a explicat ea.

Citește și: Alexia Eram, despre salariul Andreei Esca și ajutorul financiar al părinților: „Mama e foarte mândră!”

Citește și: Alexia Eram nu a știut de petrecerea surpriză de ziua mamei sale, Andreea Esca: “Tata s-a ocupat singur, pentru că eu nu pot să țin neapărat secrete”/ EXCLUSIV

Alexia Eram, despre visuri și regrete

Alexia Eram este o tânără la început de drum, cu speranța că va reuși să își construiască o carieră în domeniul care îi place, dar spune că are un singur mare vis.

„Să fiu fericită”, a spus fiica Andreei Esca, cu zâmbetul pe buze.

Cât despre regrete, aceasta zice că nu are așa ceva.

„Nu trebuie să ai regrete. Totul se întâmplă cu un motiv”, a explicat Alexia.

Citește și: Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”

Citește și: Andreea Esca și Alexandre Eram, doi părinți mândri. Fiica lor, Alexia Eram, absolventă a unei universități prestigioase din Anglia

Rutina de înfrumusețare a Alexiei Eram

Alexia Eram obișnuiește să aleagă un machiaj simplu atunci când nu merge la evenimente importante, care cer un make-up mai sofisticat. Astfel că și rutina de îngrijire a tenului este una pe măsură.

Dimineața „mă trezesc, mă spăl pe dinți, mă spăl pe față și apoi ori un gel de curățare a feței ori o apă micelară, ser, cremă, cremă de ochi și depinde dacă mă machiez sau nu, cum am chef”, a dezvăluit fiica Andreei Esca.

Deși nu ține o dietă anume, Alexia spune că alege să mănânce mai sănătos și face sport zilnic pentru a-și păstra silueta.

„Fac sport în fiecare zi, încerc să mănânc destul de echilibrat. Când țin dietă, mai exact când încerc să mănânc echilibrat, în timpul săptămânii încerc să nu mănânc prostii sau zahăr. În weekend îmi mai fac poftele”, a precizat Alexia Eram.

Citește și: Andreea Esca, așa cum nu s-a mai afișat până acum, cu breton. „Leșini de râs!” / Foto

Citește și: Andreea Esca a explicat de ce nu se pensează niciodată. „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă!”

Alexia și fratele ei Aris, concurenți la America Express

Alexia vrea să dovedească că are și spirit de aventurier și că se poate descurca și în cele mai grele condiții. De aceea, ea și fratele ei, Aris, sunt pregătiți să pornească în aventura vieții lor, la America Express.

Potrivit TV Mania, cei doi s-ar afla printre cele nouă echipe care vor pleca în America de Sud pentru filmările noului sezon al acestei emisiuni atât de îndrăgite de români.

În trecut și iubitul Alexiei, Mario Fresh, a pornit la drum, în „Asia Express”, alături de Alex Velea. Cei doi nu au câștigat, dar au avut parte de aventuri pe care nu le vor putea uita vreodată.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alexia Eram

Sursă foto: Unica.ro, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter