Andreea Esca, așa cum nu s-a mai afișat până acum, cu breton. „Leșini de râs!” / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:36

În urmă cu câteva zile, Andreea Esca (50 de ani) a fost la nunta primului ei fin, Ionuț, pe care l-a botezat acum 28 de ani. Celebra prezentatoare de la Pro TV a mers la cununia tânărului împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, iar frumosul eveniment a avut loc la Deva.

Andreea Esca și-a reamintit cu emoție de momentul în care l-a botezat pe Ionuț și a postat pe rețelele de socializare o fotografie foarte veche, din ziua în care proaspătul mire era creștinat.

Citeşte şi: Andreea Esca, despre relația Alexiei Eram cu Mario Fresh: „Ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată”

Când l-a botezat pe Ionuț, Andreea Esca avea 22 de ani și o coafură complet diferită față de cea pe care o poartă de când este persoană publică. Vedeta de la Pro TV avea breton atunci și o nuanță castanie la păr.

Citeşte şi: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, Dana Budeanu și Andreea Esca: „Anumite operații sunt exagerate”/ Video

„Asta e singura poză de la botez pe care am găsit-o pe un film, pe care se pare că am făcut și alte poze suprapuse. Leșini de râs, ce breton aveam… Primul meu fin, pe care l-am botezat când aveam 22 de ani, se însoară! Zic: gata, s-a căsătorit primul copil din gașcă.

Suntem bătrâne! Răspuns: Nu, doar am făcut copii cu 10 ani mai devreme decât se fac acum!” – a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei rare, pe care publicul nu a mai văzut-o până acum.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Andreea Esca acum 28 de ani, cu breton.

Andreea Esca face exerciții fizice complicate la 50 de ani și spune că nu s-a pensat niciodată

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV este adepta unul stil de viață sănătos și a declarat de multe ori că nu apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a fi în cea mai bună formă. Vedeta se duce la sală ori de câte ori are ocazia și face diverse exerciții fizice de mobilitate și rezistență.

Tot pe rețelele de socializare, ea le-a arătat fanilor cum face “lumânarea”, mai exact a prezentat momentul în care își sprijină spatele pe o bilă de fitness, ținându-se cu mâinile de două cadre metalice, iar apoi își ridică picioarele astfel încât linia corpului să fie una cât mai dreaptă.

Citeşte şi: Andreea Esca e în culmea fericirii. „Sunt chiar o răsfățată a sorții!” Anunțul făcut la 22 ani de căsnicie cu Alexandre Eram

Legat de decizia de a nu se pensa, Andreea Esca povestea în urmă cu câteva săptămâni că bunica ei a îndemnat-o în adolescență să nu-și altereze forma sprâncenelor. Iar ea i-a ascultat sfatul și astăzi se mândrește cu lucrul acesta.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez. Pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei. Astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile.” – a mărturisit vedeta Pro TV pentru ego.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter